Το πρώτο Design Hostel της Μυκόνου

bg x
bg x

Το πρώτο Design Hostel της Μυκόνου. Το ΜyCocoon Hostel είναι μια ολοκαίνουργια φιλοσοφία στη φιλοξενία της Μυκόνου. Το MyCocoon Project συνδυάζει την τέχνη της φιλοξενίας με κομψή αρχιτεκτονική και διαμονή σε πολύ προσιτές τιμές.

Ο μοναδικός ξενώνας στην Μύκονο βρίσκεται ακριβώς στην είσοδο της παραλίας της Μυκόνου, που ονομάζεται “Γιαλός” όπου βρίσκονται τα περισσότερα καφέ, μπαρ και εστιατόρια και απέχει μόλις 2 λεπτά με τα πόδια από το Παλιό Λιμάνι της Μυκόνου.

Το MyCocoon Hostel στη Μύκονο είναι η ιδανική επιλογή για νέους ή ηλικιωμένους και ομάδες φίλων που επιθυμούν να κοινωνικοποιηθούν σε ένα φιλικό και νεανικό περιβάλλον και κυρίως να απολαύσουν πολυτελή σχεδιαστικά καταλύματα που κοστίζουν πολύ λιγότερο από οποιοδήποτε άλλο ξενοδοχείο στη Μύκονο. Προσφέρει 3 διαφορετικούς τύπους dorm σε 5 κοιτώνες.

  • Ο κοινόχρηστος κοιτώνας τύπου 1 μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 46 άτομα και αποτελείται από 10 διπλά κρεβάτια και 26 μονά κρεβάτια, προσφέροντας 5 μπάνια, 6 w / c και 10 νιπτήρες. Αυτή είναι η πρόταση με το χαμηλότερο κόστος και η ιδανική επιλογή για κοινωνικοποίηση και συναντήσεις νέων ανθρώπων.
  • Ο κοινόχρηστος κοιτώνας τύπου 2 μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 10 άτομα και αποτελείται από 6 μονά κρεβάτια και 2 διπλά κρεβάτια, προσφέροντας 2 μπάνια. Αυτή είναι η πρόταση μεσαίου κόστους.
  • Οι υψηλότεροι οικονομικά κοιτώνες αποτελούνται από 2 κοινόχρηστους ή ιδιωτικούς χώρους που προσφέρουν 2 διπλά κρεβάτια και 2 μονά κρεβάτια, ικανά να φιλοξενήσουν έως 6 άτομα. Αυτός ο κοιτώνας διαθέτει 1 ιδιωτικό μπάνιο και 1 κοινόχρηστο μπάνιο.

Μπορείτε να κάνετε κράτηση για ένα ιδιωτικό κοιτώνα για 6 άτομα ή ένα ιδιωτικό κοιτώνα για 4 άτομα με δικό σας ιδιωτικό μπάνιο, για να απολαύσετε την απόλυτη ιδιωτικότητα, άνεση και διασκέδαση ανάμεσα σε εσάς και τους φίλους σας!

Στο κάθε κρεβάτι αντιστοιχεί ντουλαπάκι και αποθηκευτικός χώρος με locker (μέσα και έχει και πρίζα) καθαρά σεντόνια και πετσέτες, ενώ μεγάλη έμφαση δίνεται στην καθαριότητα!

 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

katadyseis sti mykono
ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Καταδύσεις στη Μύκονο

Καταδύσεις στη Μύκονο. Ο βυθός της Μυκόνου και των γύρω βραχονησίδων είναι εντυπωσιακός, γεμάτος μικρά και ...

Comments are closed.