Διαφήμιση στο e-mykonos

Διαφημιστείτε στο e.mykonos.gr

 

Διαφήμιση στο e-mykonos. Το E-MYKONOS.gr προσφέρει τη δυνατότητα διαφήμισης και προώθησης της εταιρίας ή των προϊόντων σας στην Μύκονο μέσα από τις σελίδες του. Καθημερινά εκατοντάδες ταξιδευτές από όλο τον κόσμο αναζητούν πληροφορίες για την Μύκονο όπως, ξενοδοχεία, πτήσεις, εστιατόρια, προϊόντα και άλλες υπηρεσίες. Θέλετε να είστε μία από τις επιλογές τους; Σας δίνουμε τη δυνατότητα να προβάλλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας στοχοθετημένα και οικονομικά, μέσω εναλλακτικών πακέτων προβολής και ειδικών καταχωρήσεων στις επαγγελματικές κατηγορίες που επιθυμείτε. Οι σελίδες του σας προσφέρονται για διαφημιστική προβολή της επιχείρησής σας στην Μύκονο μέσω banner διαφόρων μεγεθών, σε διάφορες θέσεις και με διαφορετικό κόστος. H ιστοσελίδα μας αποτελεί την καλύτερη πηγή πληροφόρησης για τον επισκέπτη της Μυκόνου που αναζητά πληροφορίες για το νησί.

Δυνατότητες προβολής

Υπάρχουν τρεις δυνατότητες όσον αφορά την προβολή της επιχείρησής σας

Συνδρομητική Καταχώρηση

Η Συνδρομητική Καταχώρηση περιλαμβάνει πλήρη παρουσίαση της επιχείρησης και αποτελεί την πρώτη επιλογή του χρήστη.

Ακόμα και στην περίπτωση που δεν έχετε εταιρική ιστοσελίδα, το E-MYKONOS.gr σας δίνει τη δυνατότητα να προβάλλετε την επιχείρησή σας μέσω ενός πλήρους προφίλ και με αυτόν τον τρόπο να εμφανίζεστε και εσείς, στις παγκόσμιες μηχανές αναζήτησης και στα κοινωνικά δίκτυα.

Το προφίλ περιλαμβάνει:

  • Επιπλέον στοιχεία επικοινωνίας, όπως κινητό, web site, email
  • Λογότυπο της επιχείρησης
  • Περιγραφή υπηρεσιών και προϊόντων
  • Φωτογραφίες και βίντεο
  • Διεύθυνση σε χάρτη
  • Τρέχουσες προσφορές

Χορηγός – Banner

Διαφημιστείτε με banner στον ιστότοπο μας, το οποίο θα οδηγεί στο προφίλ σας και στα προϊόντα σας. Το banner θα αναρτηθεί σε επιλεγμένες υψηλής επισκεψιμότητας σελίδες του ιστότοπου μας.

Δημοσίευση ενημερωτικού δελτίου

Μπορείτε να μας στείλετε, ή μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς ένα άρθρο, κατ’ανώτατο όριο, 600 λέξεις στα Αγγλικά ή στα Ελληνικά, το οποίο θα συμπεριλαμβάνει σύνδεση με τον ιστότοπο σας και το οποίο θα καταχωρηθεί σε ενότητα του ιστότοπου μας στην οποία ταιριάζει ο χαρακτήρας ή τα προϊόντα της επιχείρησής σας.

Αν θέλετε να κινηθείτε δυναμικά στο Internet, τα παραπάνω είδη διαφήμισης αποτελούν τον ιδανικό τρόπο. Αυξάνετε την αναγνωρισιμότητα της εταιρείας σας, προωθείτε τα προϊόντα σας, περνάτε μηνύματα και προσφορές.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις δυνατότητες προβολής στην ιστοσελίδα μας, στέλνοντάς μας email στο support@e-mykonos.gr