Ο Ομιλος Φουσκωτών Σκαφών Ελλάδος στη Μύκονο

Στο λιμάνι του Τούρλου αργά το μεσημέρι σήμερα Σάββατο 28 Απριλίου κατέφθαναν κατά ομάδες 3-4 σκαφών τα μέλη του Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών Ελλάδος και στα πλαίσια της προγραμματισμένης "Αποστολής" "ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΔΗΛΟ ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ" και για Πρωτομαγιά στην Μύκονο.
Δυστυχώς όμως το 7ρακι που επικρατούσε σήμερα δημιούργησε αρκετά προβλήματα και αρκετές αναστολές από μέλη του ομίλου.
Γύρω στις 13.30 έφτασε το πρώτο σκάφος από την πορτοκαλί ομάδα οι οποίοι και μίλησαν για την δυσκολία του ταξιδιού και το σκληρό πέρασμα μεταξύ Σύρου και Μυκόνου.
Οι κατάπλους συνεχίστηκε μέχρι το απόγευμα καθώς ο καιρός δεν επίτρεψε την ομαδική είσοδο όλων των σκαφών στο λιμάνι του Τούρλου. Ο συνδυασμός της ασφάλειας του φουσκωτού, με την ικανότητα και την εμπειρία των κυβερνητών μελών του Ομίλου, τα καλά συντηρημένα σκάφη τους και η άριστη οργάνωση της αποστολής, είναι φάνηκε με την άμεση λύση στο πρόβλημα που παρουσιάστηκε σε ένα σκάφος όταν αυτό έμεινε ακυβέρνητο μεταξύ Τήνου και Μυκόνου.
Από τις 12.00 το μεσημέρι τα μέλη του Δ.Σ. του Όμιλου Σκαφών Μυκόνου με επικεφαλής τον κο Γιώργο Κουκά περίμεναν στο λιμάνι του Τούρλου τα σκάφη έχοντας εξασφαλίσει θέσεις πρόσδεσης των σκαφών στο δύσκολο λιμάνι του Τούρλου και βοηθώντας τα πληρώματα κατά την άφιξη τους να προσδέσουν στο λιμάνι.
Ο Δήμος Μυκόνου έχει διοργανώσει μπουφέ στο εστιατόριο ΑΛΕΥΚΑΝΔΡΑ στις 21.00 το βράδυ όπου θα γίνουν και οι σχετικές ανταλλαγές αναμνηστικών δώρων από φορείς και εκπροσώπους.

Τα σκάφη θα αναχωρήσουν από Μύκονο την Τρίτη 1 Μαΐου 2007.
Ομιλος Φουσκωτών Σκαφών Ελλάδος
Δείτε το επίσημο site του Ομίλου και το αναλυτικό πρόγραμμα για την
"ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΔΗΛΟ ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ"

 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.