Απονομή αναμνηστικών & δεξίωση προς τον Ο.Φ.Σ.Ε.

Σαφώς πιο ξεκούραστα ύστερα από το σκληρό ταξίδι τους μέσα στα κυκλαδίτικα κύματα, τα πληρώματα του Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών Ελλάδας κατηφόρισαν στα σοκάκια της Μυκόνου για να καταλήξουν στο εστιατόριο ΑΛΕΥΚΑΝΔΡΑ όπου ο Δήμος παρέθεσε δεξίωση προς όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στη "Αποστολή" "ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΔΗΛΟ ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ".
Στην δεξίωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Μυκόνου κος Βερώνης Χρήστος, ο Αντιδήμαρχος Μυκόνου κος Αθανάσιος Κουσαθανάς – Μέγας, ο Πρόεδρος του Ομίλου Σκαφών Μυκόνου κος Κουκάς Γιώργος με μέλη του ομίλου, δημοτικοί σύμβουλοι, ο Πρόεδρος του Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών Ελλάδος κος Τάσος Πορτοκάλογλου, οι αρχηγοί των ομάδων, τα μέλη και πληρώματα του Ομίλου.
Η δεξίωση άνοιξε με ομιλία του Δημάρχου κου Χρήστου Βερώνη ο οποίος και ευχαρίστησε τον δραστήριο και ιδιαίτερα σοβαρό όμιλο για την επίσκεψη του στο νησί της Μυκόνου. Τόνισε δε ότι ελπίζει στην επόμενη επίσκεψη τους να έχουν ολοκληρωθεί τα έργα και στα δύο λιμάνια έτσι ώστε να παρέχονται όλες οι ανέσεις στα πληρώματα και στα σκάφη.

Στη συνέχεια μίλησε ο Υπολιμέναρχης Μυκόνου ο οποίος και έδωσε συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που κατάφεραν να προσεγγίσουν το λιμάνι της Μυκόνου παρά το "8ρακι που είχε γεμίσει" το μεσημέρι.Ο κος Κουκάς Γιώργος αναφέρθηκε στην σημαντική επίσκεψη του Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών Ελλάδος στο νησί της Μυκόνου και τόνισε ότι ο Μυκονιάτικος Όμιλος προετοιμάζεται και δραστηριοποιείται με γοργούς ρυθμούς.
Ο κος Πορτοκάλογλου τέλος μίλησε για την μεγάλη φιλοξενία που τους περίμενε η οποία πραγματικά τους άφησε άφωνους, ευχαρίστησε τον κο Δήμαρχο για την πρόσκληση του καθώς επίσης και το Σωματείο Σκαφών Αναψυχής Μυκόνου για την πολύτιμη βοήθεια τους κατά την προσεγγίσει τους στο λιμάνι.
Δώρα και αναμνηστικά ανταλλαχτήκαν μεταξύ των φορέων όπου το δώρο του Ομίλου Σκαφών Μυκόνου προς τον Πρόεδρο του Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών Ελλάδος έκλεψε την παράσταση.
Καλή διαμονή και καλή επιστροφή σε όλους.

Δείτε την άξιψη των σκαφών στο λιμάνι του Τούρλου.
 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.