Διαδικτυακό σεμινάριο για διαχειριστές καταλυμάτων

Διαδικτυακό σεμινάριο

Διαδικτυακό σεμινάριο για διαχειριστές καταλυμάτων τουριστικής και βραχυχρόνιας μίσθωσης στις Κυκλάδες. Η Hosthub στο πλαίσιο ενημέρωσης και επιμόρφωσης των διαχειριστών καταλυμάτων τουριστικής και βραχυχρόνιας μίσθωσης για τις νέες τάσεις της αγοράς, διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και τακτικών μεταξύ των διαχειριστών και των ειδικών του κλάδου.

Το 2023, πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία πάνω από 15 σεμινάρια σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, ενώ για το 2024, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί σεμινάρια στην Αθήνα, τα Χανιά και το Ηράκλειο Κρήτης, την Ρόδο, την Νάξο, την Κω, την Κέρκυρα, και την Κεφαλονιά. Το επόμενο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024,
στις 18:00, και απευθύνεται σε διαχειριστές καταλυμάτων τουριστικής και βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Σύρο, στην Τήνο και στην Μύκονο.

Ο Αλέξανδρος Καραβίτης, συνιδρυτής και CEO της Ηοsthub και ο Αθανάσιος Πηλιούνης, συνιδρυτής και CEO της Radefy θα παρουσιάσουν:
α) Τις μεγάλες αλλαγές στη βραχυχρόνια με τον νέο νόμο ν.5073/2023
β) Τα μυστικά των πιο πετυχημένων διαχειριστών
γ) Στατιστικά και προβλέψεις του 2024 για τη βραχυχρόνια μίσθωση στην Σύρο, στην Τήνο και στην Μύκονο
δ) Τακτικές και συμβουλές για το πώς να προετοιμαστούμε για την επερχόμενη σεζόν
ε) Guest Experience: Τεχνολογία στην υπηρεσία του διαχειριστή

Επιπλέον, ο Αλέξανδρος Καραβίτης θα παρουσιάσει συνοπτικά την πλατφόρμα της Hosthub που βοηθά διαχειριστές καταλυμάτων τουριστικής και βραχυχρόνιας μίσθωσης να διαχειριστούν κρατήσεις από πολλαπλά κανάλια, να αποφεύγουν τις διπλοκρατήσεις και να γλυτώσουν πολύτιμο χρόνο και χρήμα μετατρέποντας χειροκίνητες εργασίες (όπως η καταχώριση
κρατήσεων στο μητρώο της ΑΑΔΕ) σε αυτόματες.

Το διαδικτυακό σεμινάριο είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε αυτόν τον σύνδεσμο: https://www.hosthub.com/webinar-cyclades-2024.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Hosthub: https://www.hosthub.com/ και support@hosthub.com.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.