Ο Αλέξης Τσίπρας στη Μύκονο

Ο Πρόεδρος του ΣΥΝ κ.Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε σήμερα τον Δήμαρχο Μυκόνου κ.Χρήστο Βερώνη στο Δημοτικό Κατάστημα στα πλαίσια της επίσημης επίσκεψης του στη Μύκονο και στη Σύρο.
Τον κ. Αλέξη Τσίπρα συνόδευαν οι κ.κ. Γ. Πρωτονοτάριος, Επίκουρος Καθηγητής στο τμήμα Πολ. Μηχανικών του ΕΜΠ και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Συνασπισμού, ο Νίκος Συρμαλένιος, επικεφαλής της Συν-Κυκλαδικής Πρωτοβουλίας και νομαρχιακός σύμβουλος καθώς και ο Μυκονιάτης Νομαρχιακός Σύμβουλος του ιδίου συνδυασμού Αθυμαρίτης Ηλίας.
Στην σύντομη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ο Δήμαρχος Μυκόνου ενημέρωσε τον κ. Αλέξη Τσίπρα για τα έργα υποδομής που έχουν πραγματοποιηθεί στο νησί, για την πορεία των έργων που αυτή τη στιγμή πραγματοποιούνται τα οποία και θα αλλάξουν ριζικά την όψη του νησιού αλλά και θα δώσουν λύσεις σε χρόνια προβλήματα. Ο κ. Τσίπρας έδειξε αρκετά ενημερωμένος για τα δρώμενα του νησιού αλλά και για τα προβλήματα που υπάρχουν στον κρατικό μηχανισμό που αφορά γενικότερα τους Δήμους.
Επίσης εξέφρασε την ιδιαίτερη του χαρά και ικανοποίηση για την επίσκεψη του στο νησί των Ανέμων όχι σαν τουρίστας αλλά με την ιδιότητα του ως Πρόεδρος του ΣΥΝ.

Στην συνέχεια απεχώρησε από το Δημοτικό Κατάστημα όπου και περιηγήθηκε στα σοκάκια της Μυκόνου για να καταλήξει στον Κήπο του Μελετόπουλου, (θερινό σινε-Μαντώ), όπου είχε συνάντησή του με τους τοπικούς φορείς και τους κατοίκους του νησιού.
Κάτω από την δροσιά του κήπου πλήθος κόσμου παραβρέθηκε για να δει και να ακούσει από κοντά τον νεαρό και πολύ συμπαθεί Πρόεδρο του ΣΥΝ. Ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κος Ηλίας Αθυμαρίτης προσφώνησε τον κ. Τσίπρα και τον ευχαρίστησε για την περιοδεία του στα δύο Κυκλαδονήσια.

Μιλώντας στο κοινό ο Πρόεδρος του ΣΥΝ αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όχι μόνο τα Μυκονιάτικα νοικοκυριά αλλά και γενικότερα όλες οι νέες σύγχρονες ελληνικές οικογένειες, "η γενιά των 700€" όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.
Ακολούθησε συζήτηση με τους Μυκονιάτες φορείς, εκπροσώπους αλλά και απλούς πολίτες οι οποίοι και εξέφρασαν την αγωνία τους για το νησί, για την υπερβολική γκλαμουριά που επιβάλλεται κατά τους θερινούς μήνες αλλά και για τα γνωστά προβλήματα που αντιμετωπίζει ένα τόσο τουριστικά νησί, όπως για παράδειγμα το θέμα του νεαρού Αυστραλού.

Ο κος Αλέξης Τσίπρας αναχώρησε για το νησί της Σύρου στα πλαίσια της συνέχειας της περιοδείας του.

 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.