Ορκωμοσία της Νέας Δημοτικής Αρχής

kousathanas dimarhos
kousathanas dimarhos

Ορκωμοσία της Νέας Δημοτικής Αρχής. Στο Δημαρχείο Μυκόνου πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στις 12.30 η τελετή ορκωμοσίας της Νέας Δημοτικής Αρχής παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σύρου – Τήνου κλπ. κ. Δωρόθεου Β’. Ο Σεβασμιότατος ευλόγησε τον Δήμαρχο Μυκόνου κ. Αθανάσιο Κουσαθανά – Μέγα και τους νέους Δημοτικούς Συμβούλους και ευχήθηκε το έργο τους να είναι πλούσιο και εύφορο όπως η βροχή που έπεφτε στο νησί μας από νωρίς σήμερα το πρωί.

Αμέσως μετά την ορκωμοσία, ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Αθανάσιος Κουσαθανάς – Μέγας απηύθυνε χαιρετισμό. Μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για την παρουσία του, η οποία προσέδωσε στην σημερινή μέρα έναν ιδιαίτερα ιστορικό χαρακτήρα. Επιπλέον, έκανε αναφορά στις αυξανόμενες αρμοδιότητες που αποκτά ο Δήμος με την εφαρμογή του σχεδίου ‘Καλλικράτης’, ζητώντας ταυτόχρονα από το νεοεκλεγέν συμβούλιο, αλλά και από όλους τους Μυκονιάτες σύμπνοια, συνεργασία και πολλή δουλειά, για το καλό του νησιού.

Ακολούθως, όλοι οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι υπέγραψαν το πρακτικό ορκωμοσίας και στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση. Το παρών δεν έδωσαν στην σημερινή τελετή ορκομωσίας κ. Δέσποινα Νάζου, επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού της Κ.Ε.Πο.Μ. και ο κ. Ιωάννης Κονταράτος, δημοτικός σύμβουλος από τον συνδυασμό “Ενωμένη Μύκονος

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.