Εγκαίνια του Mykonos Art Festival 2022

art festival
art festival

Εγκαίνια του Mykonos Art Festival 2022. Το Mykonos Art Festival 2022 φιλοδοξεί φέτος να αγκαλιάσει όλους τους χώρους της δημιουργίας, αξιοποιώντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του νησιού αλλά και τις τοποθεσίες – φορείς ιστορίας και παράδοσης.

Πρόκειται για μια βεντάλια δράσεων οι οποίες μαζί με τις εκδηλώσεις των τοπικών πολιτιστικών φορέων επιδιώκουν να καλύψουν το σύνολο του φάσματος της σύγχρονης τέχνης και να αξιοποιήσουν την πολιτιστική κληρονομιά και την πλούσια παράδοση της Μυκόνου.

Η επίσημη έναρξη του MYKONOS ART FESTIVAL 2022,θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Ιουνίου μπροστά στο ιστορικό κτίριο του Δημαρχείου με ένα σύνολο εκδηλώσεων που δίνουν τον τόνο μιας μεγάλης γιορτής. Ένα 3D mapping video θα ντύσει την πρόσοψη του Δημαρχείου, η σοπράνο Μυρσίνη Μαργαρίτη θα τραγουδήσει αγαπημένες άριες με τη συνοδεία της κιθαρίστριας Κορίνας Βουγιούκα ενώ αμέσως μετά ακολουθεί πάρτυ με DJ την Άννα Πασχαλίδου που υπόσχεται διασκέδαση μέχρι πρωίας.

Τρίτη 28 Ιουνίου

Επίσημη Έναρξη του Mykonos Art Festival 2022 
Δημαρχείο, Άγιος Νικολάκης της Καδένας
Ώρα 20.30 Η σοπράνο Μυρσίνη Μαργαρίτη και η σολίστα κλασσικής κιθάρας Κορίνα Βουγιούκα θα ερμηνεύσουν γνωστές άριες στο Μολαράκι του Αγ. Νικολάου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έργα SCHUBERT, VILLA-LOBOS, RAVEL και PUCCINI.
21.00 Έναρξη/Καλωσόρισμα από τον Δήμαρχο Μυκόνου Κωνσταντίνο Κουκά, την Πρόεδρο της Π.Α.Κ.Ο Γ. ΑΞΙΩΤΗΣ Αννα Καμμή και την καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ Ίλια Παπασπύρου

21.30 Προβολή 3D Mapping Video Show
Μια εντυπωσιακή προβολή 3D Mapping Video θα ζωντανέψει την πρόσοψη του Δημαρχείου για να αναδείξει την ιστορικότητα του κτιρίου και τη διαχρονική αρχαιολογική και πολιτιστική ταυτότητα της Μυκόνου και του ιερού νησιού της Δήλου.
22.00 Ακολουθεί το πάρτι της έναρξης με DJ την Άννα Πασχαλίδου.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.