343 ζευγάρια swingers ξεκίνησαν κρουαζιέρα για Μύκονο

CoupleCruise
CoupleCruise

343 ζευγάρια swingers ξεκίνησαν κρουαζιέρα για Μύκονο. Mε απόλυτη πληρότητα ξεκίνησε χθες, 28 Ιουνίου, η κρουαζιέρα για swingers στα ελληνικά νησιά, καθώς έχουν κλεισθεί και οι 343 καμπίνες του πλοίου.

Η sold-out κρουαζιέρα, που οργανώνει το εξειδικευμένο σε τέτοιους είδους διακοπές ολλανδικό γραφείο SDC, ξεκινά από Αθήνα και μέχρι τις 5 Ιουλίου θα καταπλεύσει στα νησιά Μύκονος, Πάρος, Ρόδος, Σαντορίνη και Χανιά. Οι επιβάτες, οι οποίοι είναι αυστηρά ζευγάρια swingers στις ηλικίες από 35 έως 60 ετών, μπορούν να κυκλοφορούν γυμνοί στους χώρους της κρουαζιέρας, καθώς το ντύσιμο είναι προαιρετικό.

Το πρακτορείο υπόσχεται μια ιδιαίτερα αισθησιακή, δυνατή και αξέχαστη εμπειρία με πολυτελείς υπηρεσίες εν πλω σε μια κρουαζιέρα-ορισμό του ρομαντισμού και των ένοχων απολαύσεων. Τα νησιά του Αιγαίου αποτελούν ιδανικό προορισμό της σέξι κρουαζιέρας, με τις σαγηνευτικές και ελκυστικές μυρωδιές τους να πυροδοτούν την καυτή ατμόσφαιρα περιπέτειας την οποία υπόσχεται το πρόγραμμα.

Σε αυτή την πλευρά του κόσμου, οι ηλιόλουστες ημέρες δίνουν τη θέση τους στις σέξι βραδιές, αναφέρει η εταιρία περιγράφοντας την κρουαζιέρα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ξέφρενα πάρτι με αφρό, ζωντανά ερωτικά show, θεματικές βραδιές και ζωντανή μουσική για διασκέδαση σε κάθε γωνιά, μαθήματα Pole dancing, σέξι γιόγκα και τάντρα σεξ.

Οι τιμές της κρουαζιέρας, που πωλούνταν και από το αμερικανικό πρακτορείο the swinger cruise, ξεκινούσαν από 2.349 δολάρια και έφταναν στα 8.875 δολάρια σε υπερπολυτελή σουίτα.

Δείτε το video με τα 6 βήματα – συμβουλές που δίνει το πρακτορείο στους ταξιδιώτες:

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.