Κρουαζιέρα στο Τραγονήσι ή Δραγονήσι – Θαλάσσιες σπηλιές. Το Τραγονήσι ή Δραγονήσι είναι ένα μικρό ακατοίκητο νησί που βρίσκεται ανατολικά της Μυκόνου. Είναι προστατευόμενη περιοχή και καταφύγιο της φώκιας Μονάχους Μονάχους. Μία πανέμορφη μικρή βραχονησίδα, όπου η δύναμη της θάλασσας έφτιαξε ένα μοναδικό σύστημα σπηλιών και σπηλαίων.

Η έκπληξη που επιφυλάσσουν οι μαγευτικές σπηλιές αφήνουν άφωνο τον επισκέπτη. Φτάνοντας στο Τραγονήσι θα ξεναγηθείτε στις εντυπωσιακές σπηλιές του νησιού προκειμένου να αποκομίσετε μια πλήρη εικόνα του φυσικού κάλλους και να διαπιστώσετε τη μοναδικότητα του περιβάλλοντος. Θα ταξιδέψετε σε ένα μέρος που θα σας μείνει αξέχαστο βλέποντας ταυτόχρονα όλες τις νότιες παραλίες της Μυκόνου.

Καθώς απολαμβάνετε την καταπληκτική θέα, μπορείτε να πλεύσετε από κοντά στην ακτογραμμή και να επισκεφθείτε το γραφικό εκκλησάκι της Παναγίας γαντζωμένο στο βράχο, όπου μία φορά το χρόνο γίνεται ένα πανηγύρι μόνο για άντρες!! Μπορείτε να επισκεφθείτε το εκκλησάκι και περπατώντας στο νησί ακολουθώντας το μονοπάτι. Το νησί είναι επίσης ένα από τα πιο διαδεδομένα σημεία για καταδύσεις στη Μύκονο, αφού οι υποθαλάσσιες σήραγγες και οι θάλαμοί του φιλοξενούν πλούσια ζωή και είναι αποκλειστικό σπίτι της κίτρινης θαλάσσιας ανεμώνης. Η κατάδυση σπηλαίων είναι η εξερεύνηση των μόνιμου, φυσικού υποβρύχιου περιβάλλοντος, ενώ παραμένει σε θέα η είσοδος

Οι εκδρομές πραγματοποιούνται στο νοτιοανατολικό τμήμα της Μυκόνου προς τη Δήλο, βλέποντας αρκετές παραλίες της Μυκόνου ώσπου να φθάσετε στο Τραγονήσι. Μη ξεχάσετε να έχετε μαζί σας εξοπλισμό με μάσκες και αναπνευστήρες, ώστε να μπορείτε να κολυμπήσετε ή να βουτήξετε στα σπήλαια στο Τραγονήσι, σε υφάλους με τους αρχαίους αμφορείς ή σε ναυάγια για τους πιο έμπειρους επισκέπτες.

Η εκδρομή έχει διάρκεια 4 ώρες το ελάχιστο.

Πληροφορίες για δρομολόγια και τιμές:

Ξυδάκης Δημήτρης – Τηλ: +30 694 827 2436

Godivemykonos – Τηλ: +30 6946957732 | +30 6942616102

 

 

 

FacebookXWhatsAppEmail