Συμφωνία win-win μεταξύ Σ.Ε.Δ.Ε. Μυκόνου “GEA” για τα πνευματικά δικαιώματα

djset
djset

Συμφωνία win-win μεταξύ Σ.Ε.Δ.Ε. Μυκόνου “GEA” για τα πνευματικά δικαιώματα. Ο Σύνδεσμος Συνδέσμου Εστίασης και Διασκέδασης Μυκόνου και ο Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης «GEA» για τα πνευματικά δικαιώματα, συμφώνησαν και έκαναν αμοιβαία αποδεκτό ότι θα παραχωρείται έκπτωση, ως προς τις τρέχουσες αξιώσεις  ποσοστού 30% και  ως προς τις αναδρομικές οφειλές ποσοστού 80%, στις  επιχειρήσεις-μέλη του Συνδέσμου, που είναι υπόχρεοι αποζημίωσης πνευματικών δικαιωμάτων προς τους δικαιούχους  πνευματικής ιδιοκτησίας .

Ο Σ.Ε.Δ.Ε. Μυκόνου αποδεικνύει και στην περίπτωση των πνευματικών δικαιωμάτων ότι όπου υπάρχει διάθεση για συνεννόηση, συνεργασία και συναίνεση επιτυγχάνονται οι βέλτιστες λύσεις. Αναλυτικά η συμφωνία συνεργασίας έχει ως εξής:

“Στη  συνάντηση που κανόνισε ο κ. Γιακουμογιαννάκης και έλαβε χώρα στη Μύκονο στις 15/5/2017, ανάμεσα σε εκπροσώπους του Δ.Σ του Συνδέσμου Εστίασης και Διασκέδασης Μυκόνου και τον Γενικό Διευθυντή κ. Γιαρμενίτη του Οργανισμού GEA, επετεύχθη Συμφωνία μεταξύ των δύο μερών. Συγκεκριμένα, ορίστηκε μία έκπτωση της τάξεως του 30% επί του αμοιβολογίου του οργανισμού για τις κατηγορίες των καταστημάτων στα οποία η μουσική είναι απαραίτητη ή χρήσιμη. Για όποια επιπλέον διευκρίνηση ή οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον κ. Γιακουμογιαννάκη.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.