Τα σχέδια του Κόκκαλη για νέο πεντάστερο resort στο Καλό Λιβάδι

branco
branco

Με τις βίλες της Μυκόνου να βρίσκονται ήδη σε διαδικασία πώλησης, οι εργασίες του ξενοδοχείου στην καρδιά των Αθηνών να έχουν ήδη δρομολογηθεί και τα σχέδια για ένα πεντάστερο resort στο νησί των Ανέμων να προχωρούν, ο όμιλος Κόκκαλη δίνει μεγάλο βάρος στους τομείς του real estate και στου τουρισμού σε μια προσπάθεια να εκμεταλλευτεί τα συνεχόμενα ρεκόρ του τουριστικού κλάδου της Ελλάδας.

Το γεγονός επιβεβαιώνουν τόσο οι προαναφερθείσες κινήσεις όσο και οι ηχηρές συμφωνίες που έχει συνάψει μέχρι στιγμής στον τομέα των ξενοδοχείων η θυγατρική του ομίλου, που έχει συσταθεί γι αυτόν ακριβώς τον σκοπό, Inestia.

Μετά το 5άστερο ξενοδοχείο Branco, 21 δωματίων,που άνοιξε πέρυσι ο όμιλος στον Πλατύ Γιαλό της Μυκόνου, η Intrakat προχωρά τον σχεδιασμό και τις μελέτες για να ξεκινήσει η υλοποίηση ενός ακόμα επενδυτικού σχεδίου, ύψους 80 εκατ.ευρώ, για την ανάπτυξη ξενοδοχειακού resort πέντε αστέρων στη Μύκονο.

Συγκεκριμένα η εταιρεία έχει ήδη συνάψει συμφωνία με το βρετανικό fund London & Regional Properties για την ανάπτυξη έκτασης 100 στρεμμάτων που έχει εξαγοράσει στο Καλό Λιβάδι της Μυκόνου. Ο σχεδιασμός προβλέπει τη ανάπτυξη δύο ξενοδοχείων και μεγάλων βιλών επιφάνειας 10.000 τ.μ και αξίας άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ έκαστη καθώς αυτού του μεγέθους τα ακίνητα, έχουν μεγάλη ζήτηση στο νησί. Η London & Regional Properties δεν έχει κρύψει το ενδιαφέρον της για τον ελληνικό τουριστικό προϊόν και συγκεκριμένα για τον τουρισμό πολυτελείας, να υπενθυμίσουμε ότι ήταν η εταιρεία που είχε «συναγωνιστεί»  την Lamda Development στο διαγωνισμό για το Ελληνικό.

Όπως όλα δείχνουν Μύκονος και Αθήνα παραμένουν προς το παρόν οι δύο πόλοι της τουριστικής ανάπτυξης του ομίλου, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται η επέκταση και σε άλλους προορισμούς.

 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.