Που στοχεύει το νέο ΕΣΠΑ για τον τουρισμό

mykonos espa tourismos
mykonos espa tourismos

Που στοχεύει το νέο ΕΣΠΑ για τον τουρισμό. Στη δημιουργία μιας νέας γενιάς επιχειρηματιών του τουρισμού και στην αποπεράτωση ημιτελών οικοδομών, στοχεύει το νέο ΕΣΠΑ για τον τουρισμό, οι υποβολές του οποίου ξεκινούν στις 18 Δεκεμβρίου 2017 και θα διαρκέσουν ως τις 28 Μαρτίου 2018. Το πρόγραμμα επιδοτεί την ανέγερση, αποπεράτωση ή ανακαίνιση ιδιόκτητων ή μισθωμένων ακινήτων.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έγκριση μιας πρότασης είναι να μπορεί να αποδειχθεί η ίδια συμμετοχή (το 50% του προυπολογισμού) είτε με ίδια κεφάλαια είτε με τραπεζικό δανεισμό (πρόθεση ή σύμβαση δανείου).

Ειδικότερα το νέο πρόγραμμα:

  • Αφορά μόνο τις νέες επιχειρήσεις του τουρισμού, αυτές δηλαδή που θα ιδρυθούν από τώρα και στο εξής , ή αν υφίστανται να μην έχουν έσοδα και σήμα του ΕΟΤ μέχρι σήμερα.
  • Αφορά όλους τους κωδικούς τουρισμού (καταλύματα, rental, τουρ. γραφεία, κλπ.)
  • Έχει προυπολογισμό απο 25.000- 400.000 €
  • Επιλέξιμες είναι οι δαπάνες για κτιριακά, εξοπλισμό, αυτοκίνητα, μηχανογράφηση, αμοιβές συμβούλων υποβολής και για πρώτη φορά και οι αμοιβές μηχανικών, λογιστών και δικηγόρων
  • Τα νέα καταλύματα πρέπει να είναι το λιγότερο 3 επιπλωμένα διαμερίσματα ή ενοικιαζόμενα δωμάτια με 10 κλίνες.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.