Εξοπλίστηκε το Εργαστήριο πληροφορικής του Δημοτικού Άνω Μεράς

ergastirio pliroforikis
ergastirio pliroforikis
Εξοπλίστηκε το Εργαστήριο πληροφορικής του Δημοτικού Άνω Μεράς. Η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή μερίμνησε ώστε να καλυφθεί το σύνολο της δαπάνης, προκειμένου το Εργαστήριο Πληροφορικής του Δημοτικού Σχολείου Άνω Μεράς να αποκτήσει τον πλέον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό.
Η Δημοτική Αρχή Μυκόνου βρίσκεται σταθερά και αταλάντευτα στο πλευρό της μαθητιώσας νεολαίας από την αρχή της θητείας της, αναφέρουν στελέχη του Δήμου επισημαίνοντας ότι μία απόδειξη απόδειξη περί του ανωτέρω αποτελεί ο πρόσφατος τεχνολογικός εξοπλισμός που αγοράστηκε προκειμένου να εκσυγχρονιστεί πλήρως το Εργαστήριο Πληροφορικής του Δημοτικού Σχολείου Άνω Μεράς.
8 Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές, 8 οθόνες, 1 βιντεοπροβολέας οροφής και ένα ηχητικό σύστημα, χρησιμοποιούνται ήδη για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών του Δημοτικού Σχολείου Άνω Μεράς. Το κόστος του εξοπλισμού, καθώς και το κόστος εγκατάστασης, καλύφθηκαν στο ακέραιο από πόρους του Δήμου Μυκόνου.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
1
Silly

You may also like

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.