Διαγράμμιση του Δημοτικού Δικτύου

ODIKO DIKTYO
ODIKO DIKTYO

Ξεκίνησαν οι εργασίες διαγράμμισης του δημοτικού οδικού δικτύου του νησιού με γνώμονα την οδική ασφάλεια και την εξυπηρέτηση των κατοίκων και των επισκεπτών. Εκτεταμένο πρόγραμμα διαγραμμίσεων των δημοτικών οδών του νησιού υλοποιείται από το Δήμο Μυκόνου.

Οι διαγραμμίσεις του οδικού δικτύου πραγματοποιούνται με τα ποιοτικότερα υλικά και συγκεκριμένα χρησιμοποιείται ακρυλικό χρώμα για την εφαρμογή λευκής διαγράμμισης οδοστρώματος και αντανακλαστικά γυάλινα σφαιρίδια επ’ αυτής.

Πρόκειται για υλικό υψηλής αντοχής και αντανακλαστικότητας ηψηλής οπισθανάκλασης, ενώ το συνολικό κόστος ανέρχεται στο ποσό των 175.385,72€, το οποίο καλύπτεται εξ ολοκλήρου από δημοτικούς πόρους, κατόπιν διαγωνιστικής διαδικασίας.

Ο Δήμος Μυκόνου προσηλωμένος στην αναβάθμιση των υποδομών και του οδικού δικτύου με στόχο την ασφαλή μετακίνηση των κατοίκων και των επισκεπτών, σε συνέχεια της τοποθέτησης ανακλαστήρων οδοστρώματος, υλοποιεί τις διαγραμμίσεις, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη ο διεθνής διαγωνισμός για την ασφαλτόστρωση του δημοτικού δικτύου του νησιού συνολικού προϋπολογισμού 5 εκατομμυρίων ευρώ πλέον ΦΠΑ.

 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.