Στη Μύκονο είναι…

Στη Μύκονο είναι…

Τα κύματα κυριολεκτικά έχουν καταπιεί την παραλία της Μερχιάς, το θερμόμετρο του αυτοκινήτου δείχνει 3,5° C και μόλις άνοιξε η πόρτα ο παγωμένος αέρας μας έκοψε την ανάσα.
Το ρέμα που περνάει μπροστά από το κτίριο των προσκόπων φουσκωμένο, είτε με γλυκό νερό που κατεβαίνει, είτε με τη θάλασσα που την φέρνει μέχρι μέσα ο δυνατός αέρας. Ο μπάρμπα Φινάκης μας δείχνει το μονοπάτι για τα όμορφα βράχια, μια διαδρομή 20 λεπτών περίπου μέσα από τα χωράφια. Το νερό και τα χόρτα σε μερικά σημεία κρύβουν το μονοπάτι, προχωράμε με γρήγορο βήμα γιατί το κρύο γίνεται όλο και πιο δυνατό.
Πλησιάζοντας στα βράχια το βουητό της θάλασσας έχει χαθεί αλλά έρχεται το βουητό του νερού που πέφτει από ψηλά. Το θέαμα είναι μοναδικό. Το νερό πέφτε από ένα ύψος 4-5 μέτρων μέσα σε μια μικρή λιμνούλα και από εκεί μετά κυλάει στα γυμνά και πολύ γλιστερά βράχια. Ο αέρας παρασύρει σταγόνες νερού προκαλώντας μια έντονη υγρασία στην γύρω περιοχή που σε διαπερνά ότι και αν φοράς. Το τοπίο δεν μπορεί να τυπωθεί στο χαρτί, πρέπει να πας εκεί, δίπλα, να το δεις, να το μυρίσεις, να το αγγίξεις.
Το e-mykonos.gr φωτογράφισε και μερικά άλλα τέτοια σημεία στη Μύκονο, πολύ μικρότερα βέβαια και σας τα παρουσιάζει, έτσι για να ξεφύγουμε λίγο από τα τόσα "κακά" που προκαλούν τα έντονα καιρικά φαινόμενα και που μας παρουσιάζουν στα ατελείωτα τηλεοπτικά παράθυρα.
Αναρωτιόμαστε αν δεν βρέξει πόσα "κακά" θα έχουν να πουν μετά….


 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.