έκθεση Εxclusive Travel «The Luxury Travel & Tourism Event»

ΕΚΘΕΣΗ EXCLUSIVE TRAVEL 2006

Για δεύτερη συνεχή χρονιά φέτος η έκθεση Εxclusive Travel «The Luxury Travel & Tourism Event» από 20 έως 22 Ιανουαρίου 2006 στο Ηelexpo Palace στο Mαρούσι που τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και του Δήμου Αθηναίων υποδέχεται τους κορυφαίους προμηθευτές υψηλού επιπέδου τουριστικών υπηρεσιών και προϊόντων από την Eλλάδα και το εξωτερικό: πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες και αυτόνομα καταλύματα, τουριστικά γραφεία με μοναδικές προτάσεις ταξιδιού, city breaks, spas, αεροπορικές εταιρίες, ιδιωτικά αεροσκάφη και ελικόπτερα, εταιρίες ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων, σκάφη αναψυχής, κρουαζιέρες, προϊόντα και υπηρεσίες πολυτελούς lifestyle κα.
Στόχος της έκθεση είναι η προβολή και υποστήριξη, με οργανωμένο και εξειδικευμένο τρόπο, του ποιοτικού Ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Από τις Κυκλάδες αλλά και όλα τα Ελληνικά νησιά μόνο η Μύκονος είχε περίπτερο και η συμμετοχή της τράβηξε το ενδιαφέρον των επισκεπτών.
Διανεμήθηκαν φυλλάδια του Δήμου, DVD, διαφημιστικά ξενοδοχείων, αφίσσες κλπΤο περίπτερο επισκέφτηκαν ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων, ο Υφυπουργός Τουρισμού κος Λιάσκος, ο Πρόεδρος του ΕΟΤ κος Καλογερόπουλος.
Επίσης με δικό του περίπτερο συμμετείχε το ξενοδοχείο SAINT JOHN.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.