Σαν παλιό σινέμα…

.."Σαν παλιό σινεμά και σαν την Χαλιμά,
που μιλάει με τα παιδιά, σου κρύβω την αλήθεια
και αφήνω από τα στήθια μου να βγουν
παραμύθια για κοίνους που αγαπούν…"

ελπίζουμε να σας το "κολλήσαμε" το τραγουδάκι
για να θυμάστε ότι ο Θερινός κινηματογράφος
Σινέ Μαντώ
θα ξεκινήσει φέτος την λειτουργία του την

Παρασκευή 2 Ιουνίου

Δείτε το πρόγραμμα του 2006

Ο κινηματογράφος λειτουργεί μέσα στον Δημοτικό Κήπο του Μελετόπουλου, μοναδικό πνεύμονα πρασίνου στο νησί μας (Δωρεά Μελετόπουλου στον Δήμο Μυκόνου το 1957),όπου στο πίσω μέρος του, υπάρχει μια παλαιά εκκλησία και ένας περιστεριώνας που έχει μετατραπεί σε κυλικείο και λειτουργεί από το πρωί.

Ο κινηματογράφος θα λειτουργήσει από 2 Ιουνίου έως 1 Οκτωβρίου με μεγάλη ποικιλία ταινιών πρώτης προβολής όπως:
– Ταινίες που απέσπασαν τα φετινά Όσκαρ όπως το To μυστικό του Βrokeback Mountain, το Crash, το Τruman Capote, ο Κίνγκ Κόνγκ, Ο επίμονος κηπουρός
– Μεγάλες εμπορικές επιτυχίες όπως o Kώδιακας Ντα Βίντσι, Οι φήμες λένε.. με τον Κέβιν Κόστνερ, O Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας, Λούφα και παραλλαγή : Σειρήνες στο Αιγαίο και πολλές άλλες.
– Πολλές παιδικές όπως Αστερίξ και Βίκινγκς, Μπάμπι 2, Μαδαγασκάρη, Η εποχή των παγετώνων 2

Πρώτη ταινία Ο Κυρίαρχος του Παιχνιδιού του ʼντριου Νίκολ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΚΥΡΙΑΚΗ 2-4/6 9 και 11.10μμ
Κυρίαρχος του παιχνιδιού
(LORD OF WAR) ʼντριου Νίκολ
Ο Ρωσο-αμερικάνος Γιούρι από το 1980 μέχρι σήμερα αναδεικνύεται σε μεγάλη μορφή του διεθνούς λαθρεμπορίου όπλων, εκμεταλλευόμενος το τέλος της Σοβιετικής Ένωσης και την πληθώρα των συγκρούσεων στην Αφρική. Η αμοραλιστική στάση του για τη χρήση των όπλων που πουλά θα του στοιχίσει την απομόνωση από την οικογένεια του, το FBI συνεχώς θα τον κυνηγά, όμως εκείνος θα παραμείνει κυρίαρχος του παιχνιδιού.
Το λαθρεμπόριο όπλων ιδωμένο ως το πιο ηδονιστικό και αμοραλιστικό επάγγελμα του κόσμου. Μια ταινία που κινείται ανάμεσα σε μυθοπλαστικό ντοκιμαντέρ καταγγελίας, μαύρης σάτιρας και γκανγκστερικής περιπέτειας.
ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΗΠΑ (2005). Πρωταγωνιστούν: Νίκολας Κέιτζ, Τζάρεντ Λίντο, Μπρίτζετ Μόινεχαν, Ίαν Χολμ, Ίθαν Χοκ, Έαμον Γουόκερ.
ΣΠΕΝΤΖΟΣ

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.