Πρόγραμμα Εορταστικών Εκδηλώσεων 2005-2006

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2005-2006

Ο Δήμος Μυκόνου και η Δ.E.Π.Π.Α.Μ., προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν στις εκδηλώσεις που διοργανώνουν σε συνεργασία με φορείς του νησιού, το 15νθήμερο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου το Λαογραφικό Μουσείο θα δείξει σε μικρούς και μεγάλους πώς να φτιάχνουν την ” Παραδοσιακή καράβα” από τσίγκο και χαρτόνι, στην αίθουσα της ΔΕΠΠΑΜ στο Ματογιάννι στις 6μ.μ.
Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου ελάτε να φτιάξουμε την “παραδοσιακή καράβα” στο Πολιτιστικό Κέντρο της ʼνω Μεράς στις 6 το απόγευμα.
Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, προβολή παιδικής ταινίας DVD στην αίθουσα της ΔΕΠΠΑΜ στις 6μ.μ.
Την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου οι μικροί μας φίλοι μπορούν μεταμορφωθούν σε ξωτικά και βοηθούς του Αι Βασίλη, να παίξουν με τον ξυλοπόδαρο, να τραγουδήσουν, να χορέψουν και να διασκεδάσουν με τις περιπέτειες της “Βροχούλας και του Μουντζούρη” . Στην ΔΕΠΠΑΜ στις 6μ.μ.
Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου ελάτε να περάσουμε ένα δημιουργικό απόγευμα στις 6 στην αίθουσα της ΔΕΠΠΑΜ όπου φορείς του νησιού μαθαίνουν στα παιδιά να ζωγραφίζουν, να κατασκευάζουν Χριστουγεννιάτικα στολίδια και Αι Βασιλιάτικες φιγούρες
Συγκεκριμένα:
“Γράψε την ευχή σου και ζωγράφισέ την” προτρέπει τα παιδιά ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών.
Το Σώμα Ελληνίδων Οδηγών θα μάθει στα παιδιά να φτιάξουν το δικό τους ημερολόγιο, και Αι Βασιλιάτικες φιγούρες .
Εργαστήρι κεραμικής της ΔΕΠΠΑΜ με θέμα τα χριστουγεννιάτικα στολίδια.

Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου στις 6 μ.μ ελάτε να υποδεχτούμε όλοι μαζί το Αι Βασίλη από τις “Κάτω Δήλες” . Θα κάνει την άφιξη του με Καΐκι στο Αι Νικολάκι του Γιαλού υπό τους ήχους Χριστουγεννιάτικης μουσικής. θα φωτογραφηθεί με τα παιδιά, θα μοιράσει δώρα & σοκολατένιες λιχουδιές.
Την Τρίτη 3 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα “Βραδιά Παραμυθιού” από τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Γυναικών Μυκόνου. Στην αίθουσα της ΔΕΠΠΑΜ στις 6μ.μ.
Βραδιά παραμυθιού και στην ʼνω Μερά από τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Γυναικών Μυκόνου, την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου στο Πολιτιστικό κέντρο στην ʼνω Μερά στις 6μ.μ
Tην Πέμπτη 5 Ιανουαρίου προβολή παιδική ταινίας DVD στην αίθουσα της Δ.Ε.Π.Π.Α.Μ. στις 6 μ.μ.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΠΠΑΜ, το Διοικητικό Συμβούλιο, & όλοι οι συνεργαζόμενοι φορείς, σας εύχονται Καλές Γιορτές και καλή διασκέδαση

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.