Σεμινάρια – Εισαγωγή στην Τεχνητή Νοημοσύνη

Εισαγωγή στην Τεχνητή Νοημοσύνη

Σεμινάρια – Εισαγωγή στην Τεχνητή Νοημοσύνη. Η Τεχνητή Νοημοσύνη από μια διαφορετική σκοπιά: της πρακτικής εφαρμογής της στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων και των υπηρεσιών τουρισμού.

Το πρώτο, που απευθύνεται στους επιχειρηματίες όλων των κλάδων των επιχειρήσεων, έχει θέμα «Εισαγωγή στην Τεχνητή Νοημοσύνη: καλές πρακτικές, χρήσεις και εργαλεία AI» και θα διεξαχθεί την Τετάρτη 10 Απριλίου, 17.30-19.30.

Το δεύτερο απευθύνεται σε όσους δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού και ιδιαίτερα στις επιχειρήσεις καταλυμάτων, έχει θέμα «Πώς κάνω το κατάλυμά μου προορισμό» και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Απριλίου, 10.30-12.30.

Και στα δύο σεμινάρια εισηγητής είναι ο Γιάννης Αγγελάκης, ειδικός σε θέματα στρατηγικού marketing, με εξειδίκευση σε θέματα digital & interactive media.

Εισαγωγή στην Τεχνητή Νοημοσύνη: καλές πρακτικές, χρήσεις και εργαλεία ΑΙ

Στο σεμινάριο θα αναλυθούν οι παρακάτω θεματικές:

  • Τι είναι η Τεχνητή Νοημοσύνη (ΑΙ) και γιατί έχει αποκτήσει τόσο μεγάλη σημασία και δημοσιότητα;
  • Παραδείγματα και πρακτικές στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων, όπως βελτίωση online παρουσίας, ανάπτυξη αποτελεσματικής διαφήμισης, τρόποι προώθησης, προσέλκυση νέων πελατών, αύξηση πωλήσεων, ανάλυση αγοράς, ανταγωνισμού, δημιουργία business plan κ.λπ.
  • Τι είναι και πώς λειτουργεί το ChatGPT. Γιατί έγινε τόσο δημοφιλές και πού οφείλεται η επιτυχία του;

Πώς κάνω το κατάλυμά μου προορισμό

Στο σεμινάριο θα αναλυθούν οι παρακάτω θεματικές:

  • Εργαλεία και τεχνικές για δημιουργία περιεχομένου που προσελκύει ειδικά κοινά και αναδεικνύει τα πλεονεκτήματα της επιχείρησης.
  • Νέες τάσεις και αλλαγές στις ταξιδιωτικές συνήθειες και οι επιλογές του σύγχρονου ταξιδιώτη.
  • Πώς μπορούν οι επιχειρήσεις να εκμεταλλευτούν τη δημοσιότητα του προορισμού για να προσελκύσουν περισσότερους επισκέπτες.
  • Συνδυασμένες ενέργειες επικοινωνίας και δημοσιότητας μεταξύ επιχειρήσεων για κοινή προώθηση των ταξιδιωτικών εμπειριών σε τοπικό επίπεδο.
  • Παρουσία στους χάρτες της Google και η δύναμη των reviews.

Τα σεμινάρια αυτά δεν προϋποθέτουν προηγούμενη τεχνολογική ή άλλη εμπειρία. Οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση άμεσα να αξιοποιήσουν τα εργαλεία και τις τεχνικές που θα παρουσιαστούν και θα δοθεί υποστηρικτικό υλικό με την ολοκλήρωση κάθε σεμιναρίου.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όλα τα ταμειακά ενήμερα μέλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων που ενδιαφέρονται για τη βελτίωση, την εξέλιξη και τον εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεών τους, τα οποία μπορούν να παρακολουθήσουν τα webinar διαδικτυακά μέσω ψηφιακής πλατφόρμας ή με φυσική παρουσία στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, εάν βρίσκονται στη Σύρο.

Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται στον σύνδεσμο https://forms.gle/8RMewNPpEW1rCw8B7 και θα γίνονται δεκτές έως και μία ώρα πριν την έναρξη του σεμιναρίου, οπότε και θα αποσταλεί ο σύνδεσμος παρακολούθησης σε όσους έχουν δηλώσει το email τους. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία ή αντιμετωπίζουν τεχνικές δυσκολίες θα υπάρχει η δυνατότητα προσωπικής επικοινωνίας και υποστήριξης στα τηλέφωνα που αναφέρονται παρακάτω.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Κατάρτισης του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο στο τηλέφωνο 22810 82346 (εσωτερικό 5) καθώς και με το γραφείο στην Μύκονο 22890 23937.

 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.