Ξενοδοχεία σε σχήμα πλοίου: η νέα μόδα

cruise
cruise

Ξενοδοχεία σε σχήμα πλοίου: η νέα μόδα. Εμπειρία κρουαζιέρας σε ξενοδοχείο; Κι όμως γίνεται! Ένα πολυτελές ξενοδοχείο 25 εκατ. λιρών που μοιάζει εκπληκτικά με πλοίο άνοιξε τις πόρτες του στο Σαουθάμπτον της Βρετανίας, λίγα μέτρα μακριά από τα κρουαζιερόπλοια που επισκέπτονται το λιμάνι της πόλης. Το πεντάστερο Harbour Hotel, στη μαρίνα Ocean Village, προορίζεται για επισκέπτες που ετοιμάζονται να επιβιβαστούν σε κρουαζιέρα, και μια βραδιά στοιχίζει από 175 λίρες για απλό δωμάτιο έως 375 λίρες για διαμονή σε σουίτα. Έχει κατασκευαστεί σε σχήμα πλοίου έτσι ώστε να μοιάζει με ένα σούπερ-γιωτ προετοιμάζοντας τους επισκέπτες του για τις διακοπές κρουαζιέρας, και διαθέτει σπα, γυμναστήριο, νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, ακόμα και σινεμά.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 85 δωμάτια, και επικεφαλής των γεύσεων που σερβίρονται στο εστιατόριο είναι ο φημισμένος σεφ Alex Aitken. Ο διευθύνων σύμβουλος του ξενοδοχείου, Mike Warren, ο οποίος έχει υπό την ιδιοκτησία του και άλλα ξενοδοχεία στη νότια Αγγλία δήλωσε ενθουσιασμένος με τα εγκαίνια του ξενοδοχείου αυτό το μήνα.

Το ξενοδοχείο, όπως είπε, υπόσχεται εκπληκτική εμπειρία δείπνου λίγο πριν την αναχώρησή τους για ταξίδι κρουαζιέρας, και διαθέτει το πρώτο rooftop bar του Σαουθάμπτον, το οποίο μπορούν να απολαμβάνουν και οι κάτοικοι της περιοχής. Το ντιζάιν, εμπνευσμένο από την κατασκευή των γιώτ, παραπέμπει στην πλούσια κουλτούρα θαλάσσιου τουρισμού του Σαουθάμπτον που το καθιστά έναν από τους πιο δημοφιλείς παραθαλάσσιους προορισμούς του Ηνωμένου Βασιλείου, τόνισε

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.