Τραγωδία στην Τήνο – Δύο νεκροί από πτώση απορριμματοφόρου σε γκρεμό

skoupidiariko
skoupidiariko

Τραγωδία στην Τήνο – Δύο νεκροί από πτώση απορριμματοφόρου σε γκρεμό. Το θανατηφόρο δυστύχημα συνέβη σήμερα Δευτέρα λίγο μετά τις 10 το πρωί όταν, για άγνωστους έως τώρα λόγους, απορριμματοφόρο όχημα του Δήμου της Τήνου, εξετράπη της πορείας του σε δρόμο στη θέση Ποταμία και στη συνέχεια έπεσε σε γκρεμό 100 μέτρων.

Ακολούθησε μεγάλη επιχείρηση από την πυροσβεστική υπηρεσία και την ΕΛΑΣ για την ανάσυρση των θυμάτων, η οποία ολοκληρώθηκε μετά τις 12. Από το σημείο ανασύρθηκαν νεκροί δύο υπάλληλοι του δήμου και τραυματισμένος ένας ακόμη ο οποίος μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της Τήνου.

Στην επιχείρηση ανάσυρσής τους συμμετείχαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Σύμφωνα με τους κατοίκους του νησιού, το σημείο στο οποίο σημειώθηκε το δυστύχημα είναι στενό και επικίνδυνο. Οι συνθήκες που οδήγησαν ωστόσο το απορριμματοφόρο στη χαράδρα παραμένουν αδιευκρίνιστες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο νεκροί είναι ηλικίας 40 ως 45 ετών. Ο άνδρας που έχει τραυματιστεί είναι σε σοβαρή κατάσταση και μεταφέρθηκε με πλωτό σκάφος στο Νοσοκομείο Σύρου για νοσηλεία, ωστόσο φαίνεται πως η ζωή του δεν είναι σε κίνδυνο.

Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί το ΑΤ Τήνου.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.