Στην Μύκονο ο τελευταίος σταθμός του “The Hotel Design Workshop”

kato miloi
kato miloi

Στην Μύκονο ο τελευταίος σταθμός του “The Hotel Design Workshop”. Με τελευταίο προορισμό τη Μύκονο, έναν από τους πιο αναγνωρισμένους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως, ολοκληρώνεται το “The Hotel Design Workshop” του 100% Hotel Show.

Την Πέμπτη 10 Μαΐου, στο Saint John Hotel  και ώρα 10:00 – 18:00 οι ομιλητές του “The Hotel Design Workshop” αναμένεται να δώσουν μια άλλη διάσταση στα ξενοδοχεία της περιοχής, αφού θα εισάγουν δυναμικά την έννοια του ενισχυμένου Ξενοδοχειακού Concept αλλά και της διασύνδεσης του με το Design και το Place Identity του κάθε καταλύματος.

Στόχος είναι τα ξενοδοχεία της περιοχής να αφομοιώσουν πρώτα τη διεθνή τάση της ενισχυμένης ξενοδοχειακής ταυτότητας και να δώσουν για άλλη μια φορά το στίγμα στην παγκόσμια ξενοδοχειακή αγορά. Οι ξενοδόχοι του νησιού θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις σχετικά με την ενίσχυση της γαστρονομικής ταυτότητας των καταλυμάτων, ενώ κατά τη διάρκεια του Workshop θα παρουσιαστούν και μια σειρά από πρακτικές για τη διασύνδεση του Concept με τις πωλήσεις, τόσο στα απευθείας online κανάλια όσο και μέσα στα ίδια τα καταλύματα.

Οι ενότητες του Workshop περιλαμβάνουν την ανάλυση:

  • Της προδιαγραφής του Ξενοδοχειακού Concept από τον Ζένιο Ζένιου, από το Upselling Hotel 
  • Της μελέτης του Design του Ξενοδοχείου από την Μαίρη Σφυράκη, από τους ATN Constructions
  • Του σχεδιασμού της Γαστρονομικής Εμπειρίας από την Ελισάβετ Κούτα, από το Butterfly Stories Food Management 
  • Της σημασίας του Concept στις Πωλήσεις, από τον Θεόδωρο Θεοδωρόπουλο από τη Hotelgenius 

Συντονίζει ο Νίκος Μοράντης από τη Hotelier Academy Greece. Το Workshop θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 100% Hotel Workshops Tour του 100% Hotel Show. Η είσοδος είναι δωρεάν για Ξενοδόχους, Ιδιοκτήτες ακινήτων που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο χώρο αλλά και Αρχιτέκτονες που αναλαμβάνουν ξενοδοχειακά έργα. 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.