Πρώτα η Άνω Μερά

ano mera
ano mera

Πρώτα η Άνω Μερά. Δυναμικό παρόν έδωσαν οι πολίτες της Άνω Μεράς στην εναρκτήρια προεκλογική ομιλία του Δημάρχου κου Χρήστου Βερώνη και επικεφαλής του εκλογικού συνδυασμού “πρώτα η μύκονος” σήμερα το πρωί στην πλατεία της Άνω Μεράς.

Αν και θα περίμενε κανείς να είναι βαριά η ατμόσφαιρα στην πλατεία της Άνω Μεράς μιας και η “αγροτική” κατά το “χωροταξικό” Άνω Μερά έχει παράπονα από την δημαρχεία Βερώνη, οι πολίτες της Άνω Μεράς, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του, έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα συμπαράστασης στον επί 16ετίας Δήμαρχο Μυκόνου. Παρ ‘όλα αυτά το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο, ότι θα πρέπει να ολοκληρώσει όλα αυτά τα οποία ξεκίνησε και να λύσει οριστικά το θέμα “χωροταξικό” που τόσο έχει ταλαιπωρήσει και προβληματίσει όλους τους Μυκονιάτες. Άλλωστε και ο ίδιος δεσμεύτηκε επάνω σε αυτό το ζήτημα.

Χείμαρρος κατά την ομιλία του ο έμπειρος Δήμαρχος, αναφέρθηκε σε όλα τα προβλήματα της Κοινότητας και του νησιού γενικότερα, στα έργα που έγιναν ή δεν έγιναν, αλλά κυρίως σε αυτά που σύντομα ξεκινάνε και που θα αναβαθμίσουν, όχι μόνο τον τρόπο ζωής των Ανωμεριτών αλλά και την ποιότητα της ζωής τους. Εκείνο που έγινε έντονα αισθητό είναι το πάθος και η εμπειρία του Δημάρχου πάνω στα προβλήματα του νησιού, αλλά και η βαθιά γνώση του επάνω στους μηχανισμούς λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πράγμα πολύ σημαντικό όχι μόνο για έναν Δήμαρχο αλλά και για τον ίδιο τον τόπο.

Φυσικά δεν έλειψαν και οι σχετικές προεκλογικές αντιπαραθέσεις. Ο Δήμαρχος Μυκόνου ζήτησε από όλους όσους επιθυμούν συμμετοχή στην πρωτοβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση να κρίνουν τον ίδιο από τα έργα του και τις πράξεις του και όχι να προσβάλουν ένα ολόκληρο νησί και μια κοινωνία μέσω δημοσιευμάτων σε πανελλήνιας κυκλοφορίας έντυπα προκειμένου να επωφεληθούν από τον θόρυβο που δημιουργείται.

Τέλος παρουσίασε όλους τους συνεργάτες του που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του και κάλεσε όλους τους πολίτες της Μυκόνου να τους υποστηρίξουν. Κλείνοντας την ομιλία του ο Δήμαρχος έδωσε τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των εκλιπόντων που τόσο πρόωρα έφυγαν από κοντά μας, ανακοίνωσε ότι λόγω του διπλού πένθους στο νησί ακυρώνεται το προγραμματισμένο μουσικό πρόγραμμα και κάλεσε τον κόσμο να πάρει ένα μεζέ σε όλα τα μαγαζιά της πλατείας.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.