Πρόσκληση εθελοντών

Πρόσκληση εθελοντών

Πρόσκληση εθελοντών. Η Λιμενική Αρχή Μυκόνου με αφορμή περιστατικά έρευνας και διάσωσης, αλλά και θαλάσσιας ρύπανσης, στα οποία η συμμετοχή εθελοντών, τόσο ιδιωτών, όσο και επαγγελματιών έχει αποδείξει την πολύτιμη σημασία της, καλεί όσους επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους σε περίπτωση ανάλογου περιστατικού.
Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν στη Λιμενική Αρχή Μυκόνου τα στοιχεία επικοινωνίας τους, (Επίθετο, Όνομα, Τηλέφωνο επικοινωνίας), καθώς και τυχόν διαθέσιμα μέσα με τα οποία μπορούν να συνδράμουν [π.χ. φορτηγά – αγροτικά οχήματα, μηχανήματα έργων, σκαπτικά μηχανήματα, πλωτά – εναέρια μέσα, ΣμηΕΑ (drone), υλικά απορρύπανσης, αυτόνομες αντλίες και λοιπά μέσα), προκειμένου να επικαιροποιηθούν από την Υπηρεσία μας τα Τοπικά Σχεδία Έκτακτης Ανάγκης για περιστατικά Έρευνας και Διάσωσης (SAR-plan) καθώς και Θαλάσσιας Ρύπανσης (LCP).
Η δήλωση των στοιχείων σας δύναται να γίνεται ηλεκτρονικά στην ειδική φόρμα που έχει δημιουργήσει η Υπηρεσία μας στη διεύθυνση: https://forms.gle/zmpTToYeGwDCWjiV6 ή εφόσον αυτό δεν είναι εφικτό μέσω e-mail στη διεύθυνση mykonos@hcg.gr , μέχρι και Παρασκευή 26-01-2024.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας και πιστεύουμε ότι η προσπάθεια αυτή που καταβάλλεται από Υπηρεσία μας θα αποδώσει στο μέγιστο βαθμό για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος του τόπου μας καθώς και στην προστασία της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.