Το “οικολογικό καλαμάκι” κάνει την εμφάνιση του για πρώτη φορά στην Μύκονο

kalamaki anoxeidoto
kalamaki anoxeidoto

Πρόκειται για ανοξείδωτο, οικολογικό, πολλαπλών χρήσεων καλαμάκι, το οποίο πλένεται και είναι και εγκεκριμένο με διεθνή πιστοποίηση! Ημέρα γιορτής, χαράς και οικολογικής συνείδησης η τελευταία ημέρα της σχολικής περιόδου για τη Μύκονο.

Οι μαθητές των δημοτικών σχολείων (Άνω Μεράς, Χώρας, Πετεινάρου) παρέλαβαν τα απολυτήρια τους και μαζί με αυτά, μια μεγάλη έκπληξη. Με πρωτοβουλία του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μυκόνου κ. Φραγκίσκου Λάβαρη και την αμέριστη υποστήριξη του Δημάρχου κ. Κωνσταντίνου Κουκά, μοιράστηκαν ανοξείδωτα καλαμάκια πολλαπλών χρήσεων σε 1000 μαθητές, σε συνεργασία με τον διεθνή οργανισμό για την προστασία του θαλάσσιου οικοσυστήματος All For Blue.

Μια αξιοσημείωτη κίνηση που εκφράζει έντονη οικολογική συνείδηση και ευαισθητοποίηση, για τη μείωση των πλαστικών στις θάλασσες και τις ακτές. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Μυκόνου αποτελεί τον πρώτο Δήμο της χώρας που προβαίνει σε μια τόσο σημαντική όσο και συμβολική ενέργεια, στέλνοντας σαφές μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος μέσω της διακοπής χρήσης πλαστικών προϊόντων.

 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.