Νέο Κύμα Κακοκαιρίας

Το κρύο, οι καταιγίδες, τα χιόνια και οι θυελλώδεις άνεμοι θα συνθέτουν το σκηνικό του καιρού τις επόμενες μέρες. Για σήμερα Παρασκευή η ΕΜΥ εκτιμά ότι θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα ανατολικά και κυρίως τα νότια όπου θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και στα ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέου ανατολικοί βορειοανατολικοί 7 έως 8 μποφόρ στα ανατολικά και νότια.

Το Σάββατο (11/02) αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά και στα νότια, όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδεςΧιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση κυρίως στα βόρεια. Παγετός κατά τόπους στα ηπειρωτικά.

Την Κυριακή (12/02) και τη Δευτέρα (13/02) προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές ή χιονόνερο στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας και στα ορεινά της Κρήτης. Βαθμιαία τα φαινόμενα τη Δευτέρα θα περιοριστούν μέχρι τις βραδινές ώρες στην Κρήτη. Οι άνεμοι ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση τη Δευτέρα. Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα. Παγετός στα ηπειρωτικά κατά τόπους ισχυρός στα βόρεια.

Την Τρίτη (14/02) λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές ή χιονόνερο κυρίως στα δυτικά και νότια. Λίγα χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά και στα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Παγετός κατά τόπους τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά.

 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

kalos kairos
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο καιρός το Πάσχα

Ο καιρός το Πάσχα. Δύο διαδοχικά «κύματα» κακοκαιρίας αναμένεται να επηρεάσουν τη χώρα μέχρι και την ...

Comments are closed.