Ο καιρός το Πάσχα

kalos kairos
kalos kairos

Ο καιρός το Πάσχα. Δύο διαδοχικά «κύματα» κακοκαιρίας αναμένεται να επηρεάσουν τη χώρα μέχρι και την Μεγάλη Πέμπτη με το πρώτο να κάνει την εμφάνισή του από το βράδυ με αρκετές βροχές σχεδόν σε όλη τη χώρα. Οι μετεωρολόγοι κάνουν λόγο γιακαιρικά σκαμπανεβάσματα που θα ρίχνουν και θα ανεβάζουν τη θερμοκρασία.

Το τετραήμερο του Πάσχα ωστόσο, αναμένεται να επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες με τα πρώτα στοιχεία να δείχνουν άνοδο της θερμοκρασίας.
Λίγες μέρες απομένουν για να ξεκινήσει η Μεγάλη Εβδομάδα και όλοι ήδη κοιτάζουν πώς θα είναι ο καιρός το ΠάσχαΤο Πάσχα δίνει μια μεγάλη ευκαιρία -για αυτούς που μπορούν φυσικά-για μια μικρή απόδραση, αρκεί να είναι σύμμαχος των εκδρομέων ο καιρός.

Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, μέχρι το Πάσχα θα έχουμε διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας με βροχές και καταιγίδες. Όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος, ο καιρός βελτιώνεται σήμερα σε όλη την χώρα, από τις βραδινές ώρες όμως, ένα νέο κύμα κακοκαιρίας θα επηρεάσει την χώρα από τα δυτικά και θα πάμε κάπως έτσι μέχρι τα μέσα της Μ. Εβδομάδας.

Βασικό χαρακτηριστικό της ημέρας σήμερα θα είναι οι άνεμοι που από νότιοι γυρίζουν σε βορειοδυτικοί κάτι που θα βοηθήσει στην απομάκρυνση της αφρικανικής σκόνης.

Ο καιρός με μια ματιά μέχρι και την Παρασκευή 

-Παροδικά άστατος ο καιρός με σχετική βελτίωση την Τετάρτη και Παρασκευή

-Η θερμοκρασίαθα κυμαίνεται σε επίπεδα λίγο κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα

-Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5 με 6 και πρόσκαιρα τα 6 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο

Το νέο «κύμα» κακοκαιρίας που έρχεται το βράδυ από τα δυτικά, θα επηρεάσει την Ελλάδα με κύρια χαρακτηριστικά βροχές και καταιγίδες αλλά και μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Όσο πλησιάζουμε στη Μεγάλη Εβδομάδα, ακόμα ένα κύμα κακοκαιρίας θα κάνει την εμφάνισή του με τον καιρό να παραμένει άστατος μέχρι και τη Μ. Τετάρτη.

Βελτίωση θα παρουσιάσει από τη Μ. Πέμπτη και σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, από τη Μ. Παρασκευή έως και τη Δευτέρα του Πάσχα οι καιρικές συνθήκες θα είναι ήπιες με αυξημένες θερμοκρασιακές τιμές.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.