Η Eλλάδα top προορισμός πολυτελών διακοπών για Αμερικανούς και Βρετανούς

kenshohotel
kenshohotel

Η Eλλάδα top προορισμός πολυτελών διακοπών για Αμερικανούς και Βρετανούς. Η Ελλάδα είναι ανάμεσα στους 10 προορισμούς διακοπών πολυτελείας σε όλο τον κόσμο στους οποίους διακινούν τους περισσότερους πελάτες τους αυτό το καλοκαίρι τα κορυφαία τουριστικά γραφεία της Protravel International –θυγατρική της Travel Leaders Group- στις ΗΠΑ και τη Βρετανία.

Η χώρα μας μάλιστα είναι ο τέταρτος δημοφιλέστερος προορισμός στον κόσμο, σύμφωνα με στοιχεία κρατήσεων από την Protravel. Πρώτη είναι η Ιταλία και ακολουθούν Ην. Βασίλειο, Γαλλία, Ελλάδα, Ισπανία, Καναδάς, Εκουαδόρ, Γερμανία, Μεξικό και Ισλανδία.

Όσον αφορά την Ελλάδα, τα τουριστικά γραφεία της Protravel δίνουν τις ακόλουθες συμβουλές στους ταξιδιώτες τους: “Για όσους επισκέπτονται για πρώτη φορά την Ελλάδα, προτείνουμε διακοπές 10 ημερών στη χώρα, ξεκινώντας με ένα διήμερο στην Αθήνα για επίσκεψη στο Μουσείο Ακρόπολης και ξενάγηση στην πόλη.

Στη συνέχεια προτείνεται ημερήσιο ταξίδι στο Σούνιο και ακολούθως πτήση προς Σαντορίνη για 5 διανυκτερεύσεις στην Οία, όπου υπάρχουν δυνατότητες για καταδύσεις σε ιδιωτικό τουρ με καταμαράν αλλά κα το υπέροχο ηλιοβασίλεμα. Θαλάσσια μεταφορά 2,5 ωρών με προορισμό τη Μύκονο. Διαμονή σε πολυτελές resort δίπλα σε όμορφες παραλίες και φιλική στις οικογένειες ατμόσφαιρα και κουζίνα”.

Η Protravel International έχει ετήσιες πωλήσεις ύψους 1 δισ. δολαρίων και έχει έδρα στη Νέα Υόρκη, εξυπηρετώντας 20 περιοχές στις ΗΠΑ και το Ην. Βασίλειο, πέρα από το δίκτυο τουριστικών γραφείων σε κάθε γωνιά των ΗΠΑ.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.