Και το “Όσκαρ του Τουρισμού” πάει στο… Kenshō

Kensho
Kensho

Το Kenshō Boutique Hotel & Suites διακρίθηκε ως ο ηγέτης των ελληνικών Boutique Ξενοδοχείων στην απονομή του καταξιωμένου παγκόσμιου θεσμού Word Travel Awards 2018.

Με την υψηλότερη διάκριση των ελληνικών Boutique Ξενοδοχείων – Greece’s Leading Boutique Hotel 2018 – επισφραγίστηκε η φιλοσοφία της επιμονής στην λεπτομέρεια και της ποιότητας στην φιλοξενία την οποία εκπροσωπεί το μυκονιάτικο ξενοδοχείο. Το Kenshō Boutique Hotel & Suites, ξεχώρισε σε ακόμη ένα παγκόσμιο διαγωνισμό, προσθέτοντας άλλο ένα χρυσό βραβείο στην πλούσια πλέον συλλογή του.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά των Word Travel Awards  να αναγνωρίσουν την υπεροχή του ξενοδοχείου της Μυκόνου. Στη λαμπρή τελετή για την απονομή των «Όσκαρ του τουρισμού» των Παγκόσμιων βραβείων Τουρισμού για την Ευρώπη (World Travel Awards) που φιλοξενήθηκε στο Ζάππειο το Σάββατο 30 Ιουνίου, το Kenshō Boutique Hotel & Suites διακρίθηκε με τον τίτλο «Greece’s Leading Boutique Hotel 2018».

Το  Kenshō  ξεχωρίζει για την αδιαμφισβήτητη υψηλή αισθητική και άνεση των χώρων του, το ξεκάθαρο στυλ και την αρμονία στην κατασκευή του. Παράλληλα η μη τυποποιημένη διακόσμηση του, που πέρα από δωμάτια με ξεχωριστό «θέμα» το καθένα περιλαμβάνει έπιπλα- έργα τέχνης σύγχρονων σχεδιαστών, σε συνδυασμό με την μαγευτική θέα στον κόλπο του Ορνού και την προσωποποιημένη αίσθηση φιλοξενίας στον κάθε επισκέπτη προσφέρει ένα «ολικό προϊόν» που είναι συνδυασμός υλικών και άϋλων απολαύσεων.

Το σύνολο των παραπάνω χαρακτηριστικών αποτελούν τον ορισμό του Boutique ξενοδοχείου διεθνώς, δεν θα μπορούσε λοιπόν το Kenshō Boutique Hotel & Suites να μην αποτελέσει τον ηγέτη των ελληνικών Boutique Ξενοδοχείων για το 2018.

Τα Παγκόσμια Βραβεία Τουρισμού θεωρούνται παγκοσμίως ως «τα Όσκαρ του Τουρισμού» και η ετήσια τελετή τους συγκεντρώνει τις σημαντικότερες, διεθνώς, προσωπικότητες του Τουρισμού. Τα βραβεία «World Travel» θεσμοθετήθηκαν πριν από 25 χρόνια (1993) με σκοπό την αναγνώριση και την επιβράβευση της διάκρισης σε όλους τους βασικούς τομείς των ταξιδιωτικών και τουριστικών επιχειρήσεων, καθώς και επιχειρήσεων φιλοξενίας.

 

 

 

 

 

 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.