Κυκλοφόρησε το ημερολόγιο του 2022 του Συλλόγου Γυναικών «ΑΝΩΜΕΡΙΤΙΣΣΕΣ» Μυκόνου

kazamias
kazamias

Κυκλοφόρησε το ημερολόγιο του 2022 του Συλλόγου Γυναικών «ΑΝΩΜΕΡΙΤΙΣΣΕΣ» Μυκόνου. Πρόκειται για έναν ιδιότυπο Καζαμία, φτιαγμένο με Ανωμερίτικο αγέρα.

Στις 108 σελίδες του θα βρείτε πολλά ενδιαφέροντα θέματα, την έμπνευσή μας από την παράδοση, τη νοσταλγία για το παρελθόν, την έγνοια για το παρόν του τόπου μας και το μεράκι μας για τα όμορφα πράγματα.

Μια φωτογραφική συλλογή, αφιερωμένη σε ανθρώπους του τόπου μας, αγαπημένα πρόσωπα και τοπία βγαλμένα από το σεντούκι του χρόνου, στολίζει πολλές σελίδες, ανάμεσα σε διάφορα ευχάριστα και χρήσιμα θέματα. Όλα μαζί συνθέτουν ένα ενδιαφέρον έντυπο, που φιλοδοξεί να μπει σε κάθε σπίτι και να διαβαστεί από μικρούς και μεγάλους.

Μπορείτε να βρείτε τον Καζαμία μας, στον φούρνο του Κουτσούκου στην Άνω Μερά και  στο Πέρασμα της Μίνας Αϊβάζογλου, στον Βόθωνα. Επίσης, γίνεται διανομή από την Ζαχαρούλα Κουκά Σιδερή  (τηλ. 22890 71165) κατόπιν συνεννόησης ή με μήνυμα στις σελίδες facebook και Instagram του Συλλόγου Γυναικών Ανωμερίτισσες.

Πληροφορίες στα τηλ. 6974 480269 Ρούλα Πλουμιστού – 6983 611409 Δέσποινα – Μαρία  Σταυρακοπούλου – 6930 871077  Άννα Λοϊζου

 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

L' aragosta live
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

L’ aragosta live

Ο Δημήτρης Ζμπέκος ιδρυτικό στέλεχος του γνωστού συγκροτήματος των Ζιγκ Ζαγκ παρουσιάζει κάθε Τετάρτη στο εστιατόριο ...

Comments are closed.