Ημερίδα Επιμελητηρίου Κυκλάδων για τα κόκκινα δάνεια

syskepsi aktoploiko cycladwn
syskepsi aktoploiko cycladwn

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων προσκαλεί στην ημερίδα που διοργανώνει την προσεχή Τετάρτη 19 Απριλίου και ώρα 13:00 με θέμα «Κόκκινα Δάνεια και Εξωδικαστικός Μηχανισμός». Πρόκειται για ένα εξαιρετικά επίκαιρο ζήτημα το οποίο αυτή την περίοδο απασχολεί μεγάλο μέρος της κοινωνίας μας. Βασικός εισηγητής θα είναι ο πλέον αρμόδιος επί του θέματος, Ειδικός Τομεακός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, Φώτης Κουρμούσης, ενώ παρών θα είναι και ο υφυπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός.

Σκοπός της ημερίδας είναι να παρουσιαστεί το θεσμικό πλαίσιο αντιμετώπισης ιδιωτικών χρεών, να απαντηθούν ερωτήσεις και να καταγραφούν ειδικά ζητήματα της περιοχής μας που θα τεθούν από τους συμμετέχοντες και τα οποία χρήζουν άμεσης επίλυσης.Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στη Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο (κτίριο «Βαλμά») και ταυτόχρονα με ζωντανή σύνδεση στα γραφεία του στα νησιά, Άνδρο, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Σαντορίνη και Τήνο.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.