Διακοπές στην Μύκονο

Η Μύκονος είναι ένας ζωντανός θρύλος, που ο καθένας ονειρεύεται να επισκεφτεί τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του. Η Μύκονος ξέρει πολλά μυστικά για να πλανέψει τον επισκέπτη της και να κάνει πραγματικά αξέχαστη κάθε στιγμή των διακοπών του.

 
Mykonos by airplane

Πως θα έρθεις στην Μύκονο

Η Μύκονος είναι ένα από τα πιο βολικά μέρη για πρόσβαση στην Ελλάδα. Εξοπλισμένο με ένα σύγχρονο αεροδρόμιο και πολυσύχναστο λιμάνι, μπορείτε εύκολα να φτάσετε στη Μύκονο αεροπορικώς ή διά θαλάσσης.

Απευθείας πτήσεις είναι διαθέσιμες όλο το χρόνο από την Αθήνα, καθώς και από μια σειρά από άλλες τοποθεσίες στην Ευρώπη και όλο τον κόσμο.

 

Τι θα δεις στην Μύκονο

Τα αξιοθέατα της Μυκόνου είναι πολλά περισσότερα από αυτά που γνωρίζουν οι περισσότεροι. Παρακάτω θα δείτε ποια είναι τα σπουδαιότερα που πρέπει να επισκεφθείτε.

Πως θα μετακινηθείς στην Μύκονο

Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για τις μετακινήσεις σας στην Μύκονο και τους τρόπους μετακίνησης. Εν συντομία, το τοπικό λεωφορείο (ΚΤΕΛ) είναι ο πιο οικονομικός τρόπος για να μετακινηθείτε στην Μύκονο, αλλά ένα ενοικιαζόμενο όχημα θα σας επιτρέψει να μην αγχώνεστε για τα δρομολόγια και τους προορισμούς. Υπάρχουν και ταξί στο νησί, όπως και πλοιάρια που συνδέουν το παλιό με το νέο λιμάνι.