Εργασίες αντικατάστασης ασφαλτοτάπητα του δρόμου του Αεροδρομίου Μυκόνου

Αεροδρόμιο Μυκόνου
aerodromio mykonou

Εργασίες αντικατάστασης ασφαλτοτάπητα του δρόμου του Αεροδρομίου Μυκόνου. Στο πλαίσιο ενός ευρύτερου σχεδιασμού για την περαιτέρω αναβάθμιση του ήδη υψηλού επιπέδου ασφάλειας και λειτουργίας των περιφερειακών αεροδρομίων, η Fraport Greece Φορέας Λειτουργίας και Διαχείρισης του Αεροδρομίου της Μυκόνου, θα προχωρήσει σε εργασίες αντικατάστασης ασφαλτοτάπητα του δρόμου, ο οποίος εκτείνεται σε όλη την αστική περιοχή, μπροστά στην είσοδο του αεροδρομίου της Μυκόνου.

Συγκεκριμένα από τις 15 Φεβρουαρίου 2023 έως και τις 24 Μαρτίου 2023, θα πραγματοποιηθούν σταδιακά οι διαδοχικές φάσεις του έργου, ώστε να αντικατασταθεί η συνολική επιφάνεια του υφιστάμενου ασφαλτοτάπητα, με νέο, έκτασης 6.778 m2.

Οι εργασίες που θα διεξαχθούν, έχουν σχεδιαστεί και πραγματοποιούνται με όρους βιωσιμότητας και σεβασμού στον τόπο, μιας και η υποστήριξη της βιώσιμης ανάπτυξης και της κοινωνικής υπευθυνότητας είναι βασικές αρχές της Fraport Greece. Παράλληλα, τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας του έργου και έχει προβλεφθεί η ρύθμιση της ασφαλούς εκτροπής της κυκλοφορίας οχημάτων, για το παραπάνω διάστημα.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφερθεί ότι καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών, διασφαλίζεται πλήρως, η λειτουργικότητα του Αεροδρομίου.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.