Η κακοκαιρία στην Μύκονο

kakokairia
kakokairia

Η κακοκαιρία στην Μύκονο. Λόγω της πρόβλεψης της Ε.Μ.Υ. για επικράτηση δυσμενών καιρικών συνθηκών τα δρομολόγια της Δευτέρας 6/2 από Ραφήνα 07:30 & 17:30 για Άνδρο-Τήνο- Μύκονο δεν θα εκτελεστούν, όπως και από Μύκονο 07:35 & και 13:15 για Τήνο- Άνδρο-Ραφήνα.

Με την θερμοκρασία σταθερά κάτω από τους 10 βαθμούς, για την ακρίβεια 6 βαθμούς κελσίου στην πόλη της Μυκόνου, και με βροχοπτώσεις έχει φτάσει η κακοκαιρία στην Μύκονο. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ήδη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες το βροχόμετρο στην πόλη της Μυκόνου έδειχνε 10 χιλιοστά, ενώ το μεσημέρι προβλέπεται βροχή που θα φτάσει τα 13 χιλιοστά. Τα μποφόρ παραμένουν σταθερά στα 6 μποφόρ με ισχυρότερη ριπή ημέρας τα 96.6 km/h στις 05:30 το πρωί. 

Τέλος, να τονίσουμε ότι σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για σήμερα Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου η κατά περιόδους πυκνές χιονοπτώσεις θα εξακολουθήσουν να σημειώνονται στα νησιά του βορείου Αιγαίου, τη Θράκη, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Την Τρίτη (07/02/2023) οι χιονοπτώσεις αναμένεται να συνεχιστούν στην ανατολική Ελλάδα από τη Θεσσαλία και νοτιότερα (προσήνεμες περιοχές) καθώς επίσης και στις Κυκλάδες και την Κρήτη, με μικρότερη όμως ένταση.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.