Έργα συντήρησης του Οδικού Δικτύου Μυκόνου

roxari
roxari
300.000 ευρώ για έργα συντήρησης του Οδικού Δικτύου Μυκόνου. Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος υπέγραψε την Διακήρυξη ανοιχτής διαδικασίας για το έργο “Συντήρηση του οδικού δικτύου της Νήσου Μυκόνου”.

Ανταποκρινόμενος στη μεγάλη αναγκαιότητα   αναβάθμισης του οδικού δικτύου της Μυκόνου, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος υπέγραψε την απόφαση διενέργειας από την Διεύθυνση Τεχνικών έργων Κυκλάδων, ανοιχτού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου του έργου «Συντήρηση οδικού δικτύου ν. Μυκόνου», συνολικού προϋπολογισμού 300.000 ευρώ.

Το έργο περιλαμβάνεται  στον συνολικό προγραμματισμό της Περιφερειακής αρχής, για παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο των μικρών νησιών, με σκοπό  την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας, τομέα όπου η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου, δίνει ιδιαίτερη έμφαση, με συνεχή διάθεση μεγάλου μέρους των διαθέσιμων πόρων, ταυτόχρονα με την διαρκή αναζήτηση νέων χρηματοδοτικών πηγών.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 10:00 π.μ., στα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας, στην Ερμούπολη της Σύρου. Φορέας κατασκευής του έργου είναι η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων. Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων  της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

“Δηλώνω υπερήφανος που σε μία δύσκολη περίοδο για την πατρίδα κατορθώνουμε έργα ανάπτυξης και δημιουργίας μέσα από εργασία κόπο και επιμονή”.

Στέλιος Μπρίγγος , Αντιπεριφερειάρχης Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Νοτίου Αιγαίου

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.