Δήμαρχος και Πρόεδρος Δ.Σ. στην ομογένεια των ΗΠΑ

dimarxos stin ameriki
dimarxos stin ameriki

Δήμαρχος και Πρόεδρος Δ.Σ. στην ομογένεια των ΗΠΑ. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το ταξίδι της αντιπροσωπείας της Δημοτικής Αρχής Μυκόνου στις ΗΠΑ, με αφορμή την Ημέρα Ελληνικής Ανεξαρτησίας, στα πλαίσια του οποίου έχουν προγραμματιστεί και πραγματοποιούνται σειρά συναντήσεων.

Οι κ.κ. Κουκάς και Ατζαμόγλου συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας του Ελληνικού Σωματείου Μείζονος Ν. Υόρκης Π. Γαλάτουλα και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Σικάγου Κ. Χανιωτάκη.

 Στο σπίτι της Ομογένειας

 Τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου υποδέχθηκαν σε θερμό κλίμα οι Πρόεδροι των Σωματείων Ελλήνων Ομογενών στο Σταθάκειο Μέγαρο, «το σπίτι της ομογένειας» και έδρα της Ομοσπονδίας του Ελληνικού Σωματείου Μείζονος Ν. Υόρκης.
Ο κ. Κουκάς απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στους 20 και πλέον παρευρισκόμενους Προέδρους Ελληνικών Σωματείων της Ομογένειας των ΗΠΑ, απευθύνοντάς τους ανοιχτή πρόσκληση να επισκεφθούν τη Μύκονο.
Το Σαββατοκύριακο διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη του Προεδρείου στο νεοσυσταθέν Ελληνικό Κογκρέσο Αμερικής. Πρόεδρος εξελέγη ο κ. Π. Γαλάτουλας και αντιπρόεδρος ο κ. Κ. Χανιωτάκης.
Παρόντες ήταν επίσης ο Προέδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης κα η Διευθύντρια του ΕΟΤ Αμερικής-Καναδά κ. Γ. Καματερού, η οποία και συνόδευε τους κ.κ. Κουκά και Ατζαμόγλου σε όλες τις συναντήσεις τους στη Νέα Υόρκη.
Οι κ.κ. Κουκάς και Ατζαμόγλου συνεχάρησαν  τους κυρίους Γαλάτουλα και Χανιωτάκη για την εκλογή τους αλλά και για την πρωτοβουλία τους να συσταθεί αυτό το ομογενειακό κίνημα, το οποίο και θα διασφαλίσει τη συνέχεια της ελληνικής ομογένειας στις ΗΠΑ, αλλά και θα συμβάλει στη διαφύλαξη των εθίμων και παραδόσεων από γενιά σε γενιά των Ελλήνων ομογενών.

Συνέντευξη στον COSMOS FM

Μάλιστα, ο κ. Κουκάς παραχώρησε συνέντευξη στον υψηλής ακροαματικότητας ελληνικό ραδιοφωνικό σταθμό COSMOS FM και στο δημοσιογράφο Πάνο Σαντζόγλου, μιλώντας για τη Μύκονο, τον τουρισμό, τη μεγάλη ευθύνη που φέρει ως Δήμαρχος Μυκόνου καθώς το νησί αποτελεί τη «βιτρίνα» της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο, αλλά και για την οικονομική κρίση και τα μνημόνια που δεν έχουν αφήσει ανεπηρέαστο και το νησί των ανέμων. Επίσης, ο Δήμαρχος Μυκόνου αναφέρθηκε στο στρατηγικό σχεδιασμό της παρούσας Δημοτικής Αρχής για το μέλλον της «πρωταθλήτριας» του ελληνικού τουρισμού, ενώ έκλεισε προσκαλώντας όλους τους Έλληνες ομογενείς των ΗΠΑ αλλά και τους Αμερικανούς πολίτες για θερινές διακοπές στη φιλόξενη Μύκονο!

Το Πρόγραμμα του Δημάρχου Μυκόνου θα συνεχιστεί με εντατικούς ρυθμούς, βάσει προγραμματισμένων συναντήσεων με opinion makers και συνεντεύξεις σε ΜΜΕ της Νέας Υόρκης και της Ουάσιγκτον, έχοντας ως κύρια στόχευση, την ενίσχυση του προφίλ της Μυκόνου στην αμερικανική αγορά.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.