Διήμερο Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

christmas
christmas

Ένα διήμερο γεμάτο με Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους θα πραγματοποιηθεί στις 1 και 2 Δεκέμβρη στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο. Η Δημοτική Αρχή μπαίνοντας στο κλίμα των εορτών και επιθυμώντας οι μικροί να αισθανθούν τη μαγεία των Χριστουγέννων διοργανώνει μια σειρά προγραμματισμένων εκδηλώσεων.

Στα πλαίσια των Χριστουγέννων ο Δήμος Μυκόνου διοργανώνει ένα λαμπερό Χριστουγεννιάτικο Πάρτι στις 1 και 2 Δεκέμβρη στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο με στόχο τη ψυχαγωγία και τη διασκέδαση τόσο των μικρών όσο και των μεγάλων. Το Χριστουγεννιάτικο Πάρτι θα περιλαμβάνει για όλους όσους παρευρεθούν Παραμυθένια Σκηνικά, φωτογραφίες με Εντυπωσιακές Μασκότ, Θεατρικές Μουσικοχορευτικές Παραστάσεις, Ομαδικά Ψυχαγωγικά Παιχνίδια, Εργαστήρια με Πρωτότυπες Χειροτεχνίες, Ψυχαγωγικές Δράσεις, Λιχουδιές και βόλτες με το Χριστουγεννιάτικο Τρενάκι.

Οι βόλτες με το Χριστουγεννιάτικο τρενάκι θα πραγματοποιούνται για όλους από τις 11.00 το πρωί έως τις 19.00 το απόγευμα με αφετηρία μπροστά από το Γρυπάρειο. Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 1 Δεκέμβρη από τις 17.00 το απόγευμα έως τις 21.00 και την Κυριακή 2 Δεκέμβρη από τις 10.30 το πρωί έως τις 14.30.

Ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς δήλωσε σχετικά:

«Τα Χριστούγεννα ανήκουν στους μικρούς μας φίλους και ως Δημοτική Αρχή είμαστε εδώ για να τους προσφέρουμε μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη εμπειρία! Ο Δήμος Μυκόνου συμβάλλει με γιορτινή διάθεση στη ψυχαγωγία των παιδιών αλλά και των μεγαλύτερων μέσα από μια σειρά Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που θα υλοποιηθούν στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο. Κύριος στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να μη λείπει τίποτα στη νέα γενιά των Μυκονιατών πόσο μάλλον το γιορτινό πνεύμα των Χριστουγέννων.

Τέλος επιθυμώ να επισημάνω την καθοριστική συμβολή των εθελοντών συνεργατών στην υλοποίηση των εκδηλώσεων και να τους ευχαριστήσω για αυτό.»

Διαβάστε το Αναλυτικό Πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων ΕΔΩ

 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.