Ανακαινίστηκε η αίθουσα της ΚΔΕΠΠΑΜ

aithousa kdeppam
aithousa kdeppam

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την ανακαίνιση των κτιρίων που έχει την έδρα της η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Μυκόνου, στο ιστορικό κτιριακό συγκρότημα (Ζερβουδάκη – Ιγγλέση), επί της οδού Μ.Ανδρόνικου, Καλογερά και Παναχράντου και αποτελούνται από δύο άνετες μεσοαστικές κατοικίες, οι οποίες κληροδοτήθηκαν το 1952 στον Δήμο Μυκόνου.

Η ανακαίνιση του ιστορικού αυτού κτιρίου κρίθηκε απαραίτητη και ολοκληρώθηκαν οι εργασίες με την επιμέλεια της προέδρου της ΚΔΕΠΠΑΜ κας Ανδριανής Κουφού, οι οποίες περιλαμβάνουν:
 Αντικατάσταση όλων των εξωτερικών κουφωμάτων.
 Προμήθεια νέων air condition.
 Προμήθεια καινούριου προτζέκτορα.
 Αντικατάσταση όλου του φωτισμού της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων, χωρητικότητας 150 ατόμων.
 Τοποθέτηση καινούργιων κουρτινών και αυλαία.
 Ενίσχυση του φωτισμού και του ήχου, αφού κάθε χρόνο προβάλλονται θεατρικές παραστάσεις από την Θεατρική ομάδα Μυκόνου όπου είναι και η έδρα της και άλλων θιάσων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η Πρόεδρος της ΚΔΕΠΠΑΜ κ. Ανδριανή Κουφού ανέφερε σχετικά:

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, γιατί κατά την τελευταία 4ετία παράχθηκε σημαντικό και πολυεπίπεδο έργο στην ΚΔΕΠΠΑΜ, το οποίο έχει γίνει αντιληπτό από τους Μυκονιάτες. Βέβαια, τίποτα δε θα γινόταν χωρίς τους συνεργάτες – εργαζόμενους της ΚΔΕΠΠΑΜ αλλά και τους εθελοντές μας, που καταθέτουν κυριολεκτικά την ψυχή τους σε καθημερινή βάση και φυσικά χωρίς την απόλυτη συμπαράσταση του Δημάρχου μας, τον οποίο χαρακτηρίζει ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα κοινωνικά και πολιτιστικά.»

 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.