4η Συνάντηση Δημοτικών Χορωδιών

Σήμερα το βράδυ, Σάββατο 10 Απριλίου 2010, στο ΓΡΥΠΑΡΕΙΟ Πολιτιστικό Κέντρο πραγματοποιήθηκε η 4η Συνάντηση Δημοτικών Χορωδιών που διοργάνωσε η ΔΕΠΠΑΜ και η Χορωδία Ενηλίκων Μυκόνου – ΔΕΠΠΑΜ.
Περισσότεροι από 120 χορωδοί τραγούδησαν μέσα σε ένα κατάμεστο ΓΡΥΠΑΡΕΙΟ χαρίζοντας μοναδικές στιγμές σε συμμετέχοντες και παραβρισκόμενους.
Επίσημος προσκεκλημένος της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος της Ένωσης Χορωδιών Ελλάδος κος Αντώνης Οικονόμου. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος της ΚΔΕΠΑΜ κος Πάρης Κλωναρίδης.
Στη βραδιά παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Μυκόνου κος Αθανάσιος Κουσαθανάς – Μέγας, ο Δήμαρχος Αιγίου κος Καραφωτιάς Απόστολος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτιστικών Αιγίου κος Ρέλλας Παναγιώτης, ο Δήμαρχος Δράμας κος Θωμάς Μαργαρίτης, ο Αντιδήμαρχος Δράμας κος Μαμσάκος Χριστόδουλος, ο Αντιδήμαρχος Μουδανιών Ευβοίας κος Γιάννης Δαλαμπίρας, ο Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Διευθυντών Χορωδιών κος Χάρης Κουρής, ο Διευθυντής Πολιτισμού και Τουρισμού Νομαρχίας Εύβοιας κος Πέππας Νίκοςκαι η Κυρία Σοφία Γρυπάρη.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Χορωδίες:
1. Χορωδία Μυκόνου – ΚΔΕΠΑΜ
Διεύθυνση Εύα Βασιλοπούλου και συνόδευσε στο πιάνο ο Μάνος Βασιλόπουλος2. Μικτή Χορωδία Δήμου Δράμας
Διεύθυνση Στέφανος Μπούρας και συνόδευσε στο πιάνο ο Στέφανος Αγγελούσης3. Μικτή Χορωδία Π.Σ. Ν. Μουδανιών
Διεύθυνση Ρεβέκα Φελεκίδου 4. Χορωδία Αιγίου 1933
Διεύθυνση Λεωνίδας Χαραλαμπόπουλος και συνόδευσε στο πιάνο η Χριστίνα ΑποστολοπούλουΗ όλη εκδήλωση εξελίχθηκε μέσα σε ευχάριστη ατμόσφαιρα και όλοι οι εκπρόσωποι των συμμετεχόντων αναφέρθηκαν στη μεγάλη δωρεά της κα Γρυπάρη προς το Δήμο και προς όλους εμάς.
Ευχαρίστησαν τον Δήμο Μυκόνου για το κάλεσμα του και για την μεγάλη φιλοξενία του.
Το Φεστιβάλ έκλεισε με όλες τις Χορωδίες επί σκηνής να τραγουδούν το τραγούδι του Χρήστου Λεοντή, σε ποίηση Γιάννη Ρίτσου «Και να αδερφέ μου», υπό τη διεύθυνση της Μαέστρου κας Εύας Βασιλοπούλου.
Δώρα και αναμνηστικά αντάλλαξαν μεταξύ τους όλοι οι συμμετέχοντες καθώς και ευχές για την επόμενη συνάντηση.
Ακολούθησε δείπνο που παρέθεσε ο Δήμος Μυκόνου προς όλους τους συμμετέχοντες.
 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.