Το Αγιο Φως έφτασε στην Μύκονο


Το Αγιο Φως έφτασε στην Μύκονο με την απογευματινή πτήση της Ολυμπιακής στις 20:30.
Στο αεροδρόμιο παρευρέθηκε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Μυκόνου Πρεσβύτερος Βασίλειος Τζανιδάκης, ο Δήμαρχος Μυκόνου κ.Αθανασίος Κουσαθανάς – Μέγας, o Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, ο Λιμενάρχης Μυκόνου, ο Προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας Μυκόνου και ο Αερολιμενάρχης Μυκόνου.

Επίσης λίγο πριν την προσγείωση της πτήσης έφθασε στο αεροδρόμιο και αντιπροσωπεία από το νησί της Τήνου για την παραλαβή του ʼγιου Φώς με επικεφαλής τον Αντιπροέδρο του Πανελληνίου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου.
Το ʼγιο Φώς παρέδωσε ο πιλότος της πτήσης 659 της Ολυμπιακής στον Πρεσβύτερο Βασίλειο Τζανιδάκη ο οποίος με τη σειρά του το έδωσε στους εκπροσώπους των αρχών και της επιτροπής από την Τήνο.
Αρκετός κόσμος ήρθε γνωρίζοντας την άφιξη του ʼγιου Φώς ήρθε στο αεροδρόμιο και αμέσως μετά την μικρή δέηση έλαβαν το ʼγιο Φως.

Σε λίγο θα ακουστεί το "Δεύτε Λάβετε Φως" και χιλιάδες κεριά θα φωτίσουν το νησί και το "Χριστός Ανέστη" μάταια θα προσπαθεί να ακουστεί εν μέσω χιλιάδων κροτίδων και βεγγαλικών που θα κάνουν τη νύχτα μέρα.

Το www.e-mykonos.gr σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα
 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.