Τιμητική πλακέτα από την ΕΠΣ στο Δήμαρχο Μυκόνου


   ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
   ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤ. ΑΙΓΑΙΟΥ
  &nbsp ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Μύκονος, 09 Φεβρουαρίου 2009        
ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ : ΤΥΠΟΥ
Πληροφορίες : Ελευθ. Μπρίγγος
Τηλέφωνo : 22890 23.261, 22890 25.976
FAX : 22890 22.229

ΠΡΟΣ:

Τα τοπικά Μ.Μ.Ε.
Σύρου – Μυκόνου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Αθανάσιος Κουσαθανάς-Μέγας παραβρέθηκε ως επίσημος προσκεκλημένος στην εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίττας της 'Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων', που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ερμούπολης την Παρασκευή 06 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:00 το βράδυ, στη Σύρο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από την ΕΠΣ στο Δήμαρχο, μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, ως ελάχιστου φόρου τιμής και σε ένδειξη αναγνώρισης της συμβολής του Δήμου Μυκόνου και του Α.Ο. ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ στην επιτυχή διεξαγωγή της Τελικής φάσης του Παιδικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Κυκλάδων της περιόδου 2006-2007. Η διοργάνωση είχε αφιερωθεί στη μνήμη του αείμνηστου προέδρου του σωματείου Κώστα Ξενάριου και είχε λάβει χώρα στο αναβαθμισμένο γήπεδο της ʼνω Μεράς.

Την τιμητική πλακέττα απένειμε στο Δήμαρχο Μυκόνου ο Δήμαρχος Ποσειδωνίας κ. Γιώργος Μακρυωνίτης, παρουσία του Προέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Γιάννη Σιγάλα. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν, μεταξύ άλλων, οι Βουλευτές Κυκλάδων κ.κ. Γιάννης Βρούτσης και Παναγιώτης Ρήγας, καθώς και ο Νομάρχης Κυκλάδων κ. Δημήτρης Μπάιλας. Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Μυκόνου, κατά την ομιλία του, εξήρε το ήθος και την συνεισφορά του εκλιπόντος προέδρου και τόνισε:

"Με την παιδική του αθώα καρδιά ο Κώστας Ξενάριος, αλλά ταυτόχρονα με την ώριμη λογική του και, πάντα, με την ένθερμή του συμπαράσταση έβαλε τη σφραγίδα του στον παιδικό αθλητισμό στον τόπο μας, με την προσωπική του δουλειά και τον καθημερινό του κόπο. Έφυγε δυστυχώς πρόωρα από τη ζωή αυτή, μόλις 40 χρονών, δίχως να προλάβει να εισπράξει ο ίδιος το μέγιστο της ηθικής αποζημίωσης από τους προσωπικούς του αγώνες, αλλά η παρακαταθήκη που μας άφησε, θα είναι η κληρονομιά μας για να συνεχίσουμε το έργο του με τον ίδιο, ίσως και περισσότερο ζήλο, ώστε, από εκεί που τώρα βρίσκεται, να μας βλέπει και να καμαρώνει… "

Ο κος Κουσαθανάς-Μέγας ολοκλήρωσε την ομιλία του επισημαίνοντας το θεμελιώδη ρόλο και την αμέριστη βοήθεια τόσο της Ι. Μονής Τουρλιανής και της Ι. Μητρόπολης Σύρου για την παραχώρηση του χώρου του γηπέδου της ʼνω Μεράς και για την πραγματοποίηση των προσδοκιών όλων των Μυκονιατών στον ευαίσθητο τομέα του αθλητισμού προς όφελος της νεολαίας. Καταλήγοντας την ομιλία του ο Δήμαρχος Μυκόνου και απευθυνόμενος στον Πρόεδρο του ΕΠΣ Κυκλάδων είπε ακόμη, χαρακτηριστικά:

"Έτσι, θα ήθελα να γνωρίζετε ότι η τιμή που επιφυλάξατε σήμερα στο πρόσωπό μου, αντανακλά στη Μυκονιάτικη κοινωνία, επιβραβεύοντας ασφαλώς τους κόπους που έχουν καταβληθεί μέχρι σήμερα και δικαιώνοντας τις προσδοκίες της.
Θα σας ευχηθώ λοιπόν, αγαπητέ Πρόεδρε, με την ευκαιρία αυτή, το ωραίο έργο ειρήνης και πολιτισμού που επιτελείτε, να συνεχιστεί για πολλά ακόμα χρόνια και σας διαβεβαιώνω -και από τη θέση του Δημάρχου της Μυκόνου- ότι θα μας έχετε συμπαραστάτες σε κάθε παραπέρα ευγενική πρωτοβουλία σας, σε όφελος των ομάδων μας και της νεολαίας των νησιών μας.

Καλή χρονιά και καλούς αγώνες!

Σας ευχαριστώ. "

Από το Γραφείο Τύπου
του Δήμου Μυκόνου


 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.