Βραβεύτηκε το Cavo Paradiso

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Φεβρουάριος 4, 2009

Το Cavo Paradiso club της Μυκόνου βραβεύτηκε στην Μαδρίτη στις 28 Ιανουαρίου 2009 από τον διεθνή εκδοτικό οργανισμό Editorial Office (ιδρύθηκε το 1950) και το περιοδικό
The Trade Leaders' Club,
με το 34ο Διεθνές βραβείο για τον Τουρισμό, Ξενοδοχείο, Clubbing & Catering industry.

H απονομή των βραβείων έγινε στο γνωστό ξ/χείο Μelia Castilla της Μαδρίτης και παρερεύθησαν παράγοντες της ισπανικής τουριστικής βιομηχανίας, υπουργοί τουρισμού ξένων χωρών, καθώς επίσης εμπορικοί ακόλουθοι και μέλη Διπλωματικών αντιπροσωπειών ξένων χωρών. Παρόντες επίσης ήταν δημοσιογράφοι και ξένοι ανταποκριτές.

Η τελετή της απονομής πραγματοποιήθηκε παράλληλα με την διοργάνωση της "FITUR 2009" της διεθνούς έκθεσης Τουρισμού που έγινε στη Μαδρίτη από 28 Ιανουαρίου έως και 1η Φεβρουαρίου 2009.

Το Cavo Paradiso διακρίθηκε για την εξέχουσα πορεία του όλα αυτά τα χρόνια, τις διεθνείς του διακρίσεις και την συνεισφορά του στον τομέα του τουρισμού, δεδομένου ότι το μεγαλύτερο κομμάτι των clubbers προέρχονται από όλες τις ηπείρους του κόσμου.
Δεν είναι τυχαίο ότι αποτελεί τον απόλυτο προορισμό διασκέδασης για χιλιάδες ανθρώπων κάθε χρόνο οι οποίοι επανέρχονται στο club με την 1η ευκαιρία και πολλοί από αυτούς στέλνουν ευχαριστήριες επιστολές υπογραμίζοντας το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών στο club.

Μετά τιμής
Μαρία Αγγελοπούλου

 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.