Συναυλίες της Φωνής της… Μυκόνου

Ήταν σχεδιασμένη να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό θεατή αλλά και ακροατή η πρώτη βραδιά του φετινού Πολιτιστικού Καλοκαιριού που ξεκίνησε σήμερα το βράδυ στο θεατράκι της Λάκκας. Το συγκρότημα Magenta με την Αναστασία Μουτσάτσου και τους σολίστες μουσικούς Μιχάλη Νικολούδη, Βασίλη Ρακόπουλο και Σόλη Μπαρκή μας παρουσίασαν ένα όμορφη βραδιά γεμάτη χρώματα και καταπληκτικές ηχορυθμίες.
Η βραδιά μεταδόθηκε από το δίκτυο της ελληνικής ραδιοφωνίας και στο πλαίσιο της εκπομπής : "Οι ζωντανές συναυλίες της Φωνής της Ελλάδας", στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο και την παρουσίασε ο Θέμης Ροδαμίτης.
 

Περιγραφή εκπομπής

Η εκπομπή "Συναυλίες της Φωνής της Ελλάδας" , μεταδίδεται κάθε Παρασκευή 24.00 – 02.00 ώρα Ελλάδας, από τις συχνότητες των 9420,7475 και 5865 χιλιοκύκλων για την Ευρώπη και τον Ατλαντικό ωκεανό, για τη Μέση Ανατολή, τον Ινδικό ωκεανό και την Αυστραλία στη συχνότητα των 12105 χιλιοκύκλων. Η εκπομπή μεταδίδεται επίσης και στα μεσαία (Mw) στους 792 χιλιοκύκλους.
Διανύει ήδη τον τρίτο χρόνο λειτουργίας της και γνωρίζει μοναδική επιτυχία, καθώς είναι η μοναδική κυριολεκτικά εκπομπή του ραδιοφώνου ζωντανή. Μέσω μιας τηλεφωνικής γραμμής, οι ακροατές έχουν τη δυνατότητα ακόμα και να ζητήσουν να ακούσουν ένα τραγούδι από τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες που την ώρα εκείνη τραγουδούν γι' αυτούς από την σκηνή. Την εκπομπή σχεδιάζει, επιμελείται και παρουσιάζει ο Θέμης Ροδαμίτης.

Η μετάδοση γίνεται μέσα από μουσικές σκηνές κυρίως της Αθήνας ζωντανά με τα πιο επιλεγμένα προγράμματα.
Όλες οι συναυλίες που γίνονται παρουσία κοινού πραγματο-ποιούνται για τη "Φωνή της Ελλάδας", μεταδίδονται δε από την ΕΡΑ5 σε όλο τον κόσμο , την ΝΕΤ 105.8, το Δεύτερο Πρόγραμμα και τους 19 Περιφερειακούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι η ΔΕΠΠΑΜ μας προετοιμάζει για τις καλά οργανωμένες και ποικίλου ενδιαφέροντος εκδηλώσεις που πρόκειται να δούμε το φετινό καλοκαίρι.
 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.