Συγκλονιστική συναυλία του Βασίλη και του Γιάννη


Με μια συγκλονιστική συναυλία των Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Γιάννη Ζουγανέλη σήμερα το βράδυ στο γήπεδο του Κόρφου μπήκε ο Αύγουστος του 2009, στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων Νύχτες Ονείρων της ΚΔΕΠΑΜ.
Πάνω από 1500 άτομα, στη συντριπτική τους πλειοψηφία νέες και νέοι, κατέκλυσαν το γήπεδο του Κόρφου. Τα τραγούδια των γνωστών καλλιτεχνών – αφιερωμένα στα νιάτα και στη ζώη – συγκλόνισαν τους συγκεντρωμένους.
Πρώτος στην σκηνή ανέβηκε ο δικός μας Γιάννης Ζουγανέλης ο οποίος και ευχαρίστησε την ΚΔΕΠΑΜ για την διοργάνωση της συναυλίας. Ο γνωστός μας καλλιτέχνης τρέλανε το κοινό με τα καμωτά του και με το πρωτοποριακό του μπαλέτο !
Στην συνέχεια στη σκηνή ανέβηκε ο διαχρονικός Βασίλης Παπακωνσταντίνου ο οποίος και δήλωσε την ιδιαίτερη του χαρά που του δόθηκε η ευκαιρία να τραγουδήσει στο νησί μας.
Ξεκίνημα με το "Χρόνια Πολλά" και όλο το γήπεδο τραγουδά. Ακολουθούν δύο νέα τραγούδια αλλά ο πραγματικός χαμός γίνεται με τα διαχρονικά τραγούδια: "Βικτώρια", "Κουρσάρος", "Χαιρετίσματα", "Μαύρος Γάτος", "Πριν το τέλος", "Δεν Υπάρχω" και "Ελλάς". Ο Βασίλης εμφανώς χαρούμενος και συγκινημένος απολαμβάνει την αγάπη του κόσμου και στα 80 περίπου λεπτά της εμφάνισής του έκανε μια γρήγορη αλλά περιεκτική αναδρομή στην πολύχρονη καριέρα του ικανοποιώντας το κοινό. Μας ταξίδεψε με τα γνωστά του τραγούδια και ξεσήκωσε τον κόσμο, με το δικό του τρόπο. Όλα τα χέρια στον αέρα. Έχει έναν ξεχωριστό τρόπο να έρχεται σε επαφή με τον κόσμο, να επικοινωνεί μαζί του.
Μας είπε: "Αξίζει να ζεις για ένα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει".

Ήταν μια καταπληκτική και πολύ επιτυχημένη συναυλία.
Μπράβο στη ΚΔΕΠΑΜ και στις Νύχτες Ονείρων

 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.