Προεκλογική ομιλία Ανδρέα Φιορεντίνου στη Λάκκα

Προτελευταία ημέρα σήμερα της επίσημης προεκλογικής περιόδου και στο θεατράκι της Λάκκας πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ η κεντρική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Ανδρέα Φιορεντίνου με τον συνδυασμό "ΜΥΚΟΝΟΣ, ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ".
Αρκετός κόσμος στο θεατράκι περίμενε να ακούσει και να δει από κοντά τον υποψήφιο δήμαρχο, να ακούσει τις απόψεις του για την τοπική αυτοδιοίκηση, την κριτική του για την υπάρχουσα διοίκηση του Δήμου και να γνωρίσει από κοντά τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του εκλογικού συνδυασμού.

Τον υποψήφιο Δήμαρχο Μυκόνου προσφώνησε η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Σαμψούνη Κωνσταντίνα.
Ανεβαίνοντας στο βήμα ο υποψήφιος Δήμαρχος είπε μεταξύ άλλων :

"Κυρίες και κύριοι,
Φίλες και φίλοι της Μυκόνου
Αγαπητοί συμπατριώτες,
Σας ευχαριστώ για την θερμή υποδοχή σας, είναι μεγάλη χαρά για μένα να βρίσκομαι σήμερα ανάμεσα σας. Ανάμεσα σε ανθρώπους που αποτελούν την ζωντανή ιστορία του νησιού μας. Ανάμεσα σε φίλους που μας ενώνουν οι αναμνήσεις τα όνειρα και οι προσδοκίες των παιδικών μας χρόνων. Ανάμεσα σε ανθρώπους που αποτελούν την νέα γενιά της Μυκόνου, αυτούς που ενσαρκώνουν την ελπίδα, την αισιοδοξία, την απόφαση μας να προχωρήσουμε μπροστά.
Βρισκόμαστε ανάμεσα σε ανθρώπους που πιστεύουν στο μέλλον, στην προοπτική, στην Επόμενη Μέρα της Μυκόνου.
Φίλες και φίλοι,
Λίγες μέρες μόνο πριν την Κυριακή μοιραζόμαστε σήμερα μαζί ότι πολύ σύντομα θα όλοι γιορτάζουμε όλοι μαζί την μεγάλη νίκη. Γιατί κυρίες και κύριοι την 15 Οκτωβρίου εμείς θα είμαστε οι νικητές και μαζί σας νικητής θα είναι ο τόπος μας. Από τις 15 Οκτωβρίου μια καινούργια μέρα ανατέλλει για την Μύκονο. Είναι η Επόμενη Μέρα μετά από μια παρατεταμένη περίοδο παρακμής και στασιμότητας. Είναι η αύρα της δημιουργίας που φέρνει το νέο, είναι ο αέρας της ανανέωσης που σαρώνει στο πέρασμα του την παλιά νοοτροπία που κρατά το νησί μας γαντζωμένο στο παρελθόν. Που στερεί από τον τόπο μας και από εσάς αυτά που μας αξίζουν αυτά που όλοι δικαιούμεθα."

Ο υποψήφιος Δήμαρχος ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν στην ομιλία του και τους κάλεσε στην τελευταία εκλογική του ομιλία αύριο το βράδυ στην ʼνω Μερά. Τέλος παρουσίασε όλους τους συνεργάτες του που απαρτίζουν τον εκλογικό συνδυασμό του και κάλεσε το κοινό να τους υποστηρίξει.
 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.