– Παλαίμαχοι Μυκόνου – Παλαίμαχοι Ελλάδος : 2-5

Α.Ο.Μ. :    2
Π.Σ.Α.Π. :  5

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο ποδοσφαιρικός αγώνας που διοργανώθηκε προς τιμήν του αείμνηστου Προέδρου του Α.Ο. Μυκόνου Νικόλαου Θεοχάρη από τους παλαιμάχους του Α.Ο. Μυκόνου και των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Π.Σ.Α.Π σήμερα, 30 Απριλίου 2007 στις 15.00 στο Δημοτικό Στάδιο του Κόρφου.
Σαργκάνης, Μανωλάς, Βαμβακούλας, Κασδοβασίλης, Παπαγεωργίου, Αντωνίου, Ποζαπαλίδης, Ξανθόπουλος, Φρατζέσκος, Σαραβάκος, Αθανασίαδης, Παϊπέτης, Πολύζος σούταραν σήμερα στον τάπητα του γηπέδου στον Κόρφο και πλήθος κόσμου απόλαυσε μοναδικές στιγμές παρακολουθώντας τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές.
Η ανταπόκριση των παλαιμάχων των δύο ομάδων ήταν συγκινητική και του κόσμου ακόμα περισσότερη που γέμισαν τις κερκίδες του γηπέδου. Αξίζουν συγχαρητήρια, ιδιαίτερα στους παλαίμαχους του Α.Ο. Μυκόνου που με φρέσκια την μνήμη για τον ξαφνικό θάνατο του αγαπημένου τους προέδρου και φίλου Νίκου έδωσαν τον καλύτερο ευατό τους και απέδειξαν τις ικανότητες τους απέναντι στα μεγάλα αστέρια του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Φυσικά, και η κινητοποίηση των παλαιμάχων του Π.Σ.Α.Π ήταν εντυπωσιακή και αρκετοί από αυτούς έφτασαν σήμερα το πρωί στο νησί και επέστρεψαν αυθημερόν.
Πριν την έναρξη του αγώνα ο Α.Ο. Μυκόνου πρόσφερε αναμνηστική πλακέτα στην οικογένεια του αείμνηστου Νικόλαου Θεοχάρη. Αναμνηστικά δώρα έδωσαν και οι παλαίμαχοι του Α.Ο. και του Π.Σ.Α.Π. στην οικογένεια οι οποία και ευχαρίστησε όλους του παράγοντες για την εκδήλωση που διοργάνωσαν στην μνήμη του αγαπημένου τους προσώπου.
Νωρίτερα το πρωί στις 10.30 στο Δημαρχείο Μυκόνου, ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Χρήστος Βερώνης και το Δημοτικό Συμβούλιο υποδέχθηκε τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές όπου και τους απονεμήθηκαν αναμνηστικά δώρα. Ο Αντώνης Αντωνιάδης μιλώντας προς τον Δήμαρχο και τους παραβρισκόμενους ευχαρίστησε εκ μέρους της Π.Σ.Α.Π. για την πρόσκληση που τους έγινε, να βρεθούν στο όμορφο νησί μας όπως ιδιαίτερα χαρακτήρισε το οποίο από την πρώτη στιγμή τους μεταφέρει το αίσθημα της φιλοξενίας, της αγάπης και της χαλάρωσης.
Για την ιστορία ο αγώνας έληξε με νίκη 5-2 υπέρ των παλαίμαχων του Π.Σ.Α.Π. αν και ο Α.Ο. κρατούσε το 1-1 μέχρι το πρώτο 20'. Στο 10' ο Σαραβάκος σημείωσε το 0-1 και στο 17' με ατομική προσπάθεια ο Στυλιανού Στέλιος "άδειασε" το Φάντομ και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα… στον δεύτερο τερματοφύλακα του Π.Σ.Α.Π.!!
Στο πέναλτι που ακολούθησε το Πέτρος Ασημομύτης έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Σαργκάνη και σημείωσε το 1-1.
Καθώς ο Σαραβάκος ζεστάθηκε σημείωσε στο 20' το 1-2 και στο 28' το 1-3. Το ημίχρονο έληξε 1-4 με το γκολ του Φρατζέσκου. Σκληρό το 2ο ημίχρονο καθώς όλοι παλαίμαχοι είχαν κουραστεί σημειώθηκαν μόνο 2 ακόμα γκολ, στο 70' ο Αθανασιάδης σημείωσε το 5-1 και στο 75' ο Στυλιανός σημείωσε το τελικό 2-5.
Πλήθος κόσμου χειροκροτούσε τους παλαίμαχους και των δύο ομάδων.
Ευχαριστούμε όλους όσους έτρεξαν για να μας χαρίσουν τις στιγμές αυτές.
Νικόλα σε χαιρετάμε όλοι.

Α.Ο.Μυκόνου Π.Σ.Α.Π. ΛΑΙΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΑΡΚΑΝΗΣ ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΝΩΛΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΝΙΚΟΣ ΒΑΜΒΑΚΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΚΑΣΔΟΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΑΣΗΜΟΜΥΤΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΛΕΚΟΣ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΥΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΠΟΖΑΠΑΛΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΓΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΒΡΟΥΤΑΣ ΠΕΤΡΟΣ ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ΜΗΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΙΠΕΤΗΣ ΔΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΥΖΟΣ ΣΚΑΜΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ ΑΣΗΜΟΜΥΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΕΝΑΡΙΟΣ ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΣΑΘΑΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΣΑΘΑΝΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΙΖΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.