Παγκόσμια Ημέρα Υγείας..

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο σήμερα το βράδυ, Τρίτη 7 Απριλίου 2009, την εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Μυκόνου, η Διοικούσα Επιτροπή του Κέντρου Υγείας Μυκόνου και ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος "Μυκονιάτικη Αλληλεγγύη" με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας. Στην εκδήλωση τιμήθηκε ο κος Νικόλαος Μητροπιάς ως δωρητής του Κέντρου Υγείας Μυκόνου και της Μυκονιάτικης Αλληλεγγύης.

Η εκδήλωση άρχισε με την πιανίστα κα Μαριάννα Κατερέλου η οποία ερμήνευσε την "Βαρκαρόλλα" του Φρ.Σοπέν και τους "Αργετίνικους χορούς" του Al.Ginastera.

Ακολούθησε η ομιλία του κου Σπάρτακου Ιορδανίδη, γιατρού του Ε.Σ.Υ. με θέμα : "Κράτος πρόνοιας – Προβλήματα και Προβληματισμοί". Ο κος Ιορδανίδης ανέλυσε τα μεγάλα προβλήματα αλλά και τους στόχους του Ε.Σ.Υ.

Στην συνέχεια το λόγο είχε ο Δήμαρχος Μυκόνου κος Αθανάσιος Κουσαθανάς – Μέγας, ο οποίος μίλησε για τον μεγάλο ευεργέτη του νησιού μας, κ. Μητροπία Νικόλαο, καθώς και για την σημαντική αυτή δωρεά του προς τον Μυκονιάτικο λαό.
Ο Δήμαρχος Μυκόνου ανακοίνωσε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου να απονέμει στον κον Μητροπία το μέγιστο βραβείο ευεργέρτη και κάλεσε τον ίδιο να το παραλάβει.
Αμέσως μετά ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Μυκόνου κος Χαράλαμπος Πανταζόπουλος παρέδωσε στον κ. Μητροπία έπαινο και τιμητική πλακέτα εκφράζοντας τις ευχαριστίες των γιατρών και όλου του προσωπικού του Κέντρου Υγείας.

Η εκδήλωση έκλεισε με την ομιλία του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Φιλανθρωπικού Συλλόγου "Μυκονιάτικη Αλληλεγύη" κου Γιάννη Γυφτοκώστα, ο οποίος ευχαρίστησε τον κ. Μητροπία και αναφέρθηκε εκτενώς στο μεγάλο έργο της φιλανθρωπίας. Χαρακτηριστικά είπε :
"Με το να παίρνεις γεμίζουν τα χέρια σου.
Με το να δίνεις, γεμίζει η καρδιά σου.
Με το να κάνεις αρμονικά και τα δύο γεμίζει η ζωή σου.."
Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή τιμητικής πλακέτας από την Αντιπρόεδρο του Συλλόγου "Μυκονιάτικη Αλληλεγγύη" κα Μαργαρίτα Γρυπάρη στον κ.Μητροπία Νικόλαο.

Ακολούθησε δεξίωση στο φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου το οποίο πρόσφερε ο Δήμος Μυκόνου.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.