Ο Νίκος Πορτοκάλογλου ξεσήκωσε το θεατράκι της Λάκκας !

Ξεσήκωσε τον κόσμο στο θεατράκι της Λάκκας ο Νίκος Πορτοκάλογλου στη συναυλία που έδωσε σήμερα το βράδυ στα πλαίσια των εκδηλώσεων Μύκονος Πολιτιστικό Καλοκαίρι Νύχτες Ονείρων 2007.
Μια συναυλία που ξεκίνησε με τραγούδια από το καινούργιο του άλμπουμ "Ένα βήμα πιο κοντά" και κατέληξε στα αγαπητά τραγούδια από το ρεπερτόριο των Φατμέ.
Στη μουσική σκηνή που είχε στηθεί στο κατάμεστο θεατράκι εμφανίστηκαν μαζί με τον τραγουδοποιό η Βασιλική Καρακώστα (τραγούδι-κρουστά) και ο Οδυσσέας Τσάκαλος (τραγούδι-τύμπανα) καθώς επίσης και μία καινούργια μπάντα αποτελούμενη από τους Μιχάλη Βρέττα (βιολί), Θανάση Τσαουσέλη (πιάνο), Δημήτρη Φροσύνη (μπάσο) και Αποστόλη Βαλαρούτσο (κιθάρα)
Το νέο πολυθεματικό cd του καλλιτέχνη κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2006 φέρνει μαζί του μια σειρά τραγουδιών βγαλμένα από την καθημερινότητα της σύγχρονης ζωής του Έλληνα και από τους απλούς προβληματισμούς του.
Χαρακτηριστικές επιτυχίες του Νίκου Πορτοκάλογλου που αγαπήσαμε, Θάλασσά μου Σκοτεινή, Να με Προσέχεις, Δεν μας Συγχωρώ, Πάνω απ' τα Σύννεφα,Το Ποτάμι και άλλα πολλά που έχουν σημαδέψει στιγμές στη ζωή μας.
Ο θεατές μόλις ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα τους οι καλλιτέχνες δεν σταμάτησαν να τους καλούν να επιστρέψουν στη σκηνή και να συνεχίσουν την συναυλία ! Η επιστροφή του Νίκου Πορτοκάλογλου στη μουσική σκηνή σήκωσε κυριολεκτικά όλο τον κόσμο από τις κερκίδες και η συναυλία συνεχίστηκε για αρκετή ακόμα ώρα με περισσότερο κέφι, τραγούδι και χορό.
Πολύ αγαπητοί όλοι οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν και ο κόσμος δεν έκρυψε την αγάπη του καθώς στο τέλος της συναυλίας περίμεναν να τους δουν από κοντά για να τους ευχαριστήσουν για την όμορφη συναυλία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε σένα Νίκο και σε όλα τα παιδιά που μας χαρίσατε αυτή την καταπληκτική συναυλία.

 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.