στης Μυκόνου το λιμάνι βγάλε με…

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2007

ʼνοιξε η αυλαία για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2007 "Νύχτες Ονείρων" με την συναυλία που δόθηκε απόψε το βράδυ στο γιαλό από το Μουσικοχορευτικό Σύλλογο Μυκόνου.
Μια από τις πιο ζεστές νύχτες του φετινού καλοκαιριού και τα παιδιά από τον Μουσικοχορευτικό Σύλλογο Μυκόνου έδωσαν μια συναυλία γεμάτη όμορφα τραγούδια και χορούς.
Στην εξέδρα που στήθηκε δίπλα στο Αι Νικολάκι απολαύσαμε τον Μανώλη Πουλουδή, τον Ευριπίδη Μασάκητον Απόστολο Σαχά, τον Φρατζέσκο Σκαγιά, τον Πέτρο Βερώνη, τον Βασίλη Αντωνίου και τον Κώστα Νικολόπουλο. Αμέσως μετά ακολούθησαν νησιώτικα τραγούδια με το σαντούρι του κ.Γρύμπλα που τον συνόδευσε ο Ευριπίδης Μασάκης βιολί, ο Βασίλης Αντώνιου λαούτο και ο Φρατζέσκος Σκαγιάς κρουστά.
Κατάμεστη από κόσμο η πλατεία ο οποίος απολάμβανε τους ελληνικούς χορούς από τα παιδιά του Συλλόγου και φωτογράφιζε ή βιντεοσκοπούσε τα Μυκονιατόπουλα που για άλλη μια φορά απέδειξαν την αγάπη τους για τον χορό και το τραγούδι.

Καλό καλοκαίρι και ραντεβού την ερχόμενη Τρίτη 3 Ιουλίου στο θεατράκι της Λάκκας για να δούμε παραδοσιακό φλαμέγκο Ανδαλουσίας από τους "Μαrenque de Cordoba".

Δείτε αναλυτικά όλα τα προγράμματα του φετινού καλοκαιριού.

 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.